zvedavy píše:
Takze zas klasika. Zas sa vyjadrujes uplne mimo a vobec nie k tomu, co som pisal ja. Ja napisem, ze si uchyl, ktory vsade miesa striekanie a ty mi odpises, ze Bill Gates.
Ja napisem, ze obdivujes primitivne kmene, ale nie si schopny si odopriet vedecke poznatky a pohodlie a ty splietas cosi o elitach. Uzasne
To si ma fakt rozbil.
A pekne je, ako mi tvrdis, co ja povazujem za inteligenciu. Nic z toho, co si napisal, ale budiz, dostal si ma.
Na teba nadherne plati
https://sk.wikipedia.org/wiki/Dunningov-Krugerov_efekt:
Dunningov-Krugerov efekt je typ poznávacej chyby, na základe ktorej menej kvalifikované osoby či osoby s nízkymi schopnosťami a kompetenciami v danej oblasti výrazne nadhodnocujú svoje schopnosti a výkon v porovnaní s ostatnými. Takíto jedinci majú väčšie ťažkosti rozpoznať svoje reálne schopnosti, čo je spôsobené hlavne nedostatkom ich metakognitívnych schopností.
Ide o uzavretý kruh: Tým, že máme málo vedomostí z danej oblasti, nedokážeme reálne vidieť svoje nedostatky a zhodnotiť svoje zručnosti v danej problematike.
Blahozelam, dotiahol si to az na diagnozu na Wikipedii
Mamrd... No, mamrd nie som, dakujem, ale pri troche stastie by si to mohol byt ty, kedze si mal jeden cas sexualne afery so zenami vo veku tvojej matky, cim si si nieco vynahradzal. Mozme hadat, co take to asi bolo, Oidipus
Co je mimochodom dalsia Wikipedicka diagnoza, gratulujem este raz!
https://sk.wikipedia.org/wiki/Oidipov_komplex1. Hlupák hlupákom ostane, zvedavý hlupákom ostane. Prečo ? Pretože si pletieš vedu založenú NA REÁLNYCH POKUSOCH, s vedou založenou na teóriách a pokusoch, ktoré boli zrealizované len "akože", na papieri. Proti vede založenej na reálnych pokusoch, ktorá slúži v prospech obyčajných ľudí, a nie v ich neprospech, samozrejme NIČ NEMÁM, a využívam jej "ovocie".
2. Píšeš mi tu o nejakých diagnózach..... Chlapče nešťastný..... Diagnózy má podľa našej chorej vedy prakticky každý, kto nie je OVCA ako ty. Ty ale so svojim nízkym IQ neprídeš na to prečo to tak je.... Nedôjde ti, že "určovanie diagnóz", inak povedané psychických/duševných chorôb slúži často krát (všimni si,
často krát, nie vždy) na to, aby človek v prípade že nie je "priemerný", a tým pádom nie je presne taký akého ho politici či majitelia štátov chcú, sa cítil vinne, alebo choro, a chcel sa z toho dôvodu čo najskôr "vyliečiť".
Myslíš si aký múdry si, pretože ovládaš niektoré pojmy...... Snažíš sa mi diagnostikovať Oidipovský komplex, pritom si totálne mimo, a mal by si sa prefackať.... Môj otec mamke ubližoval, a od veku mojich 6 rokov sme sa od neho odsťahovali, a odvtedy na ňu už ani nekričal, lebo nemal možnosť. Ty úbožiak.
Tak aký oidipovský komplex môžem/som mohol mať, keď som nemal najmenší dôvod žiarliť na otca? Navyše keď moja mamka je takmer vo všetkom opak mňa, a keby som mal mať partnerku ako je ona (akurát mladšiu verziu, partnerku chcem už len mladšiu odo mňa), tak by som to v žiadnom prípade nedopustil? Už ma prestávaš baviť, "zvedavý", končíme...
Ďalej mi pripisuješ "Dunningov-Krugerov efekt". Neuvedomuješ si k čomu slúži, k čomu bol tento "efekt" vytvorený, vypracovaný,
pretože si len vzdelaný, ale nie si ani trošku múdry. K tomu, aby sa zneužíval, aby ten kto nemá Nobelovu cenu, si nemohol dovoliť oponovať niekomu s Nobelovou cenou, a k tomu, aby ten kto nemá Phd, Csc, atď, si nemohol dovoliť oponovať tomu, kto také tituly má, inak bude hneď označený ako "ten s dunningov-krugerovým efektom", ktorého netreba brať vážne a treba ho zosmiešniť.
Presne takéto OVCE ako si ty (či s nedokončenou základkou, alebo vzdelanejšie, kľudne aj s troma titulmi) hrajú mocným do karát, pretože vy ovce sa "samoochočujete", a snažíte sa "ochočiť v prospech mocných" aj ostatných ľudí (napríklad mňa).Dávam ti domácu úlohu.... Napíš mi, akú psychiatrickú diagnózu má človek, ktorý sa odmieta podriaďovať autoritám, ktoré zneužívajú svoju moc v neprospech toho človeka, alebo v neprospech ľudstva.
Ak mi napíšeš ako sa volá tá diagnóza, tak mi tým pádom napíšeš názov diagnózy, ktorú keby mal každý človek, tak žijeme v raji na Zemi.Už je čas, aby sme my dvaja dokecali, pretože si zablúdená ovca, ktorej obrovská istota vo svoju pravdu je priamo úmerná obrovskému omylu v ktorom žije, a z ktorého tvorí myšlienky a koná skutky. Tak ti prajem, aby si niekedy miesto vedomosti (ktoré neznamenajú múdrosť) získal aj zdravý rozum. Maj sa.