Toto odporucam pozriet kazdemu, kto sa zacne zahravat s fekaliami a pchat si ich do creva od inych bytosti. Od cca 8:00 dalej.
https://youtu.be/MV_HPjcp5jo?t=476Mozno nejake problemy sa zdanlivo zlepsia, ale z dlhodobeho hladiska sa vyskytnu ine. Je to proste loteria, a hazard, ako to dopadne. Taky postup, urcite nieje dobry... Samozrejme, narast novych problemov za dalsie roky , si uz dotycny nespoji s tym, ze si nainstaloval inu mikrofloru do tela.
Naopak, z experimentu vyplyva, ze pomahaju hladovky, aj zredukovanie stravy, urcite aj uprava stravy. To je teda lepsia a bezpecnejsia cesta. Teda aj zaradit striedave/prerusovane hladovanie, co jednoznacne z experimentu ukazalo svoje nespochybnitelne ucinky.
Ja by som sa s fekaliami nezahraval, prijde mi to ako loteria, ako to nakoniec dopadne. Nehovoriac, o moznosti nachytat nove druhy parazitov, ktore po rokoch mozu spravit takisto svoje. Je jasne, ze kradnut detom stolicu je lahsia cesta, ako hladovky, uprava stravy, prerusovanie hladovanie, a uzivanie probioticky bohatych potravin, plus antiparazitalne kury a zit s nejakou prevenciou proti parazitom v mysli. Ale i tak v nej vidim zmysel, je to tazsi boj, ale oplati sa ho vyhrat tymto sposobom, nez pouzivat zazracne elixiri, ktore s nejakou pravdepodobnostou nieco napravia (a zase nieco mozu pokazit).
Telo si crevo upravi samo, ked dostane k tomu vhodne podmienky.