ZDENINA : Mal som svojho casu da sa povedat vela znamosti, ale vsetko trvalo len kratko, lebo to boli "odbocky" pri hladani mojej vysnivanej (od ktorej hladania som uz upustil), a ja neznasam milenectvo, takze som vzdy rychlo "vytriezvel" a rozlucil sa.
Co sa tyka menstruacnej krvi ako elixiru mladosti.....PRAKTICKOST NULA BODOV...... Viem si predstavit partnerku vylizat pocas toho ako menstruuje (zazival som), ale stacillo by to ??? Ake je davkovanie ??? Staci par mililitrov mesacne ? Ak treba viac, NEMA ZMYSEL TO RIESIT. A ak trebs ten elixir uzivat CELY ZIVOT, tiez NEMA ZMYSEL to riesit.... Je to v dnesnej dobe ABSOLUTNE NEMOZNE praktizovat, pokial clovek nie je prachaty a chce byt verny partnerke.... Zena menstruuje len do urciteho veku.... Menstruacna krv 20 rocnej zeny bude mat pravdepodobne ovela silnejsie ucinky nez 40 rocnej zeny... Taky "menstruacny antiaging" treba najviac muzom v rokoch, cize ho chcu uzivat aj muzi 60+ .... Ako sa dostane muz 60+ k mladej menstruujucej zene lrioravdnej nechat sa zlizavat pocaz toho ? Ci bude pit z jej menstruacneho kaliska ako stamperlik ? PRESNE VTEDY, ked sa cerstvo vymenstruuje ? A BEZ TOHO ABY JEJ ZA TO PLATITL TAZKE PRACHY ?? ZDENINA, je to totalne nemozne.... Pre kazdeho stareho/starsisho muza ktory nie je bohaty a/alebo slavny a obdivovany, zeby nejaka 20-30 rocna k nemu pocas svojich dni "naklusala", sadla mu na usta, a zacala ho omladzovat...
A asi najpodstatnejsiia vec - STOJI TO VOBEC ZA TO ???? Odpoved : NA 100% TO ZA TO NESTOJI.... Zlizat denne (keby som mal harem) par ml menstruacnej krvi od roznych mladych zien, aby som AK MA NEZRAZI AUTO, CI NIEKTO NEZABIJE (clovek, zviera, el. prud) ZIL O 5 ROKOV DLHSIE ? ....
No takze vies preco som sa tym nezaoberal.... MILIONKRAT väcsi zmysel dava na omladzovanje vypit denne mozno 1dcl mocu svojho decka/vnuka (tak do 8r veku), nez riesit toto s menstruaciou, ktora na rozdiel od pitia mocu (clovek sa vymoci do pohara) asi tazko by bola realizovatelna inak nez zlizavanim, hlavne v dobe ked neexistoval menstruacny kalisok.... A hoci zlixat peknu zdravu menstruujucu zenu (keby bola partnerka) by mi nerobilo problem, tak pit menstruacnu krv z menstruacneho kalisku (aby to nebolo spojene s lizanim), to je uz na mna prilis....

....Proste toto je FAIL, absolutne nerealne v inych podmirnkach nez medzi divochmi, kde ta zena co menstruuje, sa necha vylizat nejakym alfasamcom/vodcom skupiny.....