[quote="Imladris":3crtu034]Viete poradiť čo ďalej, keď mám ten grgací test za sebou a v podstate asi ukázal prebytok HCl ? Ako nie som odborník, ale nie som si istý, či problém s pečeňou a žlčníkom súvisí s množstvom HCl. Ja vnímal ten môj problém ako kombináciu pečeň + žlčník + črevá. Pri tých črevách si, ale skôr myslím, že sú v tom nevinne a problém z nich vyplýva hlavne zo zle natrávenej a vstrebanej potreby a z množstva rôznych kyselín a enzýmov produkovaných inými tráviaci orgánmi. Aj keď je pravda, že kedykoľvek a kdekoľvek si postláčam brucho a miesta kde sú črevá a v drvivej väčšine prípadov ma to bolí alebo pichá. Aj keď to spravia doktori, ale im je jedno, že to postláčanie ma bolí alebo pichá, čo ma privádza k otázke, že načo to vôbec potom robia
. V poslednej dobe sa mi už asi 2-3 otočili také tie asi najhoršie stavy a už ma to fakt nebaví a chcem to riešiť. Viete poradiť kde a prípadne ako začať, aby som zase nepojedal len zbytočnosti, ktoré mi nakoniec môžu viac ublížiť ako pomôcť. Ďakujem.[/quote:3crtu034]
Tedy pokud to správně chápu jste si po té sodě krknul v nějakém krátkém čase a tak masivně jako když dáte pivo na ex. Pokud ano tak by to přebytek byl, nebo šlo o lehké krknutí tedy v podstatě ušla bublina ze zaplynovaného žaludku a to se pochopitelně nepočítá, tam pak není nic. Pokud to krknutí bylo opakovaně sice rychlé, ale slabé nemusíte nyní řešit nic jiného než dodávat HCl a podpořit maximálně