naprosto přesně. díky Jardo
celou tuhle akci posledních měsíců si já osobně nazývám jedním velkým IQ testem národa. bohužel testem, ve kterém 90 procent (číslo jen střílím) lidí prohrává. Prohrává...
což o to: v pořádku, každého Cesta. Každý na té své vlastní Cestě za osobnostním rozvojem ušel různý kus, takže někteří už procitají, jiní ne. Nic proti tomu.
Navíc moc dobře vidím, jak je dneska většina lidí daleko, daleko od matky Přírody. Takže – co můžeme chtít, že jo
Mrzí mne ale, že většina lidí si raději stoupne do fronty (na test nebo vpich), než aby šli na náměstí... když už ne za sebe, tak za naše děti
Tak jistě, ty nejzásadnější překážky pro normální spokojený život jsou lenost a blbost. Nakonec to je přesně ten stav který se nyní snaží EU do mozků lidí implantovat všude kde se dá a do lidí se cpou ze všech stran naprosté kraviny. Začíná to při vzdělávání na všech stupních a do těch co se již nevzdělávají a jsou s lahváčem a pytlíkem brambůrků připojení každý večer na ministerstvo jediné nezpochybnitelné pravdy myšleno ČT těm se slibuje sladký život bez práce na což skočí pouze člověk mdlého rozumu, ale těch je evidentně celkem dost. Osobně mám názor že komu se nelení tomu se zelení a že pravda začíná tam kde končí signál ČT a musí se cíleně a usilovně hledat protože je dost těžce komisariátem EU a jejich prodlouženou rukou v našem parlamentu a ČT zašlapávána do země.