Xion píše:
(necital som tie odpovede, iba par viet, na viac nemam cas a energiu, ty Idiot, lebo s tebou Idiot sa neda komunikovat normalne, ked ostatnych nazyvas Idiot a pritom si nim sam)
Rozdiel, medzi mojim Bohom a Tvojim je ten, ze ja o tom svojom od zaciatku hovorim, ze to je viera, a nevnucujem ho. Ty tvrdis, ze su to fakty, a nie viera, a navyse, tento model doslova vnucujes, pretlacas, a tvrdis, ze sme klamani.
Takisto nevidis, ze stvoritel moze existovat a nemusi hned tvorit hologramy. Moze to byt uplne inak (a pritom existovat) Ty nemas ziaden backup svojej teorie, doslova si si vymyslel stvoritela na obhajenie teorie plochej zeme a napasoval si to do toho. A to aj na veci, ktore su nerealne.
Ja som sa Biblii niekolko krat postavil, neviem preco ma skatulkujes rovno za katolickeho, alebo kanonickeho krestana. Nikdy by som netvtdil take veci, ze Boh vytvoril udolie z nicoho, len preto, ze by sa mi taka rozpravka pacila. Ked vidim, ze vsetky hory vznikaju zo zeme, ktora tam uz raz bola, a vyformuju ich za dlhy cas zemetrasenia, sopecna cinnost, alebo pohyb litosferickych dosiek, predsa nebudem idiot, a tvrdit, ze to pricaroval Boh za 1 den, ked fakty ukazuju nieco ine.
Ty ale robis toto:
fakty jednoznacne ukazuju nieco ine a to su tie, ktore pozorujeme, a ty to vysvetlujes hologramami, doslova magiou, nerealnymi vecami, ktore nemozu existovat, a snazis sa to, co nevies vysvetlit, stvoritelom (proste to tam pricaroval). Uz vidis, aky je v tom rozdiel?
Ty tvrdis, ze je to fakt, ja tvrdim, ze je to viera.
Keby si to pisal, ze JA VERIM, ze to je tak, a neviem to dokazat, a svoje presvedcenie berem ODTIALTO, tak je to nieco uplne ine.
Ale ved ty ludom, co ti tu dali jasne fakty, a veci na zamyslenie, preco to a to nesedi, hovoris, ze su idioti, a vsetko vysvetlujes stvoritelom, hologramami, doslova magiou. A spiknutim NASA (vsetky nahravky su urobene v 3D studiu podla teba, a to aj z mimozemskych teleskopov, a dokonca aj z tych amaterskych... ).
A to z jedineho dovodu. TY CHCES aby to bolo tak, ako si tomu uveril. To je slepa viera, nic viac. Takze ziaden idiot. Idiotizmus je na tvojej strane, sorry.
K tomu asi toľko. Každý človek s aspoň časťou zdravého rozumu ktorý číta našu komunikáciu musí vedieť, že slepou vierou tu trpíš TY. Ja som typ človeka, ktorý odmieta AKÚKOĽVEK vieru. Ja neverím v nič. Buď som v niečo 100% presvedčený, alebo niečo považujem za pravdepodobné či nepravdepodobné. Neexistuje jediiná vec v ktorú by som veril, ani jedna vec, vo vzťahu ktorej by som si povedal "Verím v to, že......."...Takže sa ma nesnaž vtesnať do svojho sveta. Ako vidím, zmenil si taktiku. Už nevieš ako argumentovať, tak zrazu PRVÝ KRÁT V ŽIVOTE o mne tvrdíš, že verím v mágiu.......Napísal si :
"a vsetko vysvetlujes stvoritelom, hologramami, doslova magiou." ...........Tak to je SILA
Toto mne píše človek, ktorý sa tu pred nejakými dvoma rokmi (odhad) oháňal Bibliou, Bohom, Ježišom, atď a magickými schopnosťami Ježiša (ktorého nespomínal žiaden historik až do 4. storočia nášho letopočtu - prečo asi?...) ......
Xion, máš asi príliš slabú inteligenciu na to, aby si pochopil, že ŽIVOT JE MÁGIA....... Je to ZÁZRAK........ Ak existuje duša (jej existenciu môže popierať fakt len úplný idiot), prečo by holografické planéty mali byť "mágiou"? ..... Duša je aspoň 100x "magickejšia" než hologram...... A zrod života je tak isto aspoň 100x magickejší než hologram....... Divím sa, že ti to nedochádza........ Alebo vlastne...nedivím sa.
A inak, už si skončil s tými tupými argumentami? Už si skončil s tými trápnymi reakciami? Bolo by fajn keby áno, a keby si už nezakakával tento topic........Obmedzený človek ako ty neuvidí dôkaz v ničom, čo nepodporuje jeho.................EMOCIONÁLNU VIERU V NIEČO.