Pipulka - tak tohle znám, přesně jak uvádíš, psal jsem již jinde:
Je mi asi tak 13 let a na dovolené rodičů na jižní moravě se začnu šíleně potit.... jak si tak přehazuju písek přes prosívadlo, teče ze mě pot čůrkem, ale fakt, prostě to ze mě teče... od té doby kdykoliv, když zaberu, chčije ze mě jak z k... Tak cca za rok začaly poruchy rytmu srdce - tachykardie tak asi okolo 200. To se vlelo tak do dvaceti, začal jsem docházet na druhou interní kliniku v HK. No jasne.... elektrofiziologické vyšetření - fakt super - naříznou vás v třísle a pošlou drát do pumpy, pak si hrajou s výboji a testujou.... no závěr zněl: nepodařilo se nalézt druhé vedení a doporučená je ablace Hisova svazku s následnou implantací kardiostimulátoru....
Řekl jsem ne.... nevíte, čím to je a hned uděláte ablaci?
Donedávna velmi četné KES, síňová supraventrikulární paroxysmální ektopická tachykardie, salvy KES - triplety, kuplety, fluter síní, dradykardie 24, tachykardie 240.... ale nemyslete si, to není subjektivní pocit - to je výsledek Holterova monitorování - nevím, jak se to píše, ale měl jsem ho cca 5x nějakej camscan a qmed.
No a tak tady na fóru začnu studovat co se dá... "koloidní stříbro", parazity a tak to dojde... jsem syn myslivce, tataráček tak jednou týdně, život na vesnici - pusinky s pejskama a kočičkama.... dodnes si pamatuju - pro štěňata Helmirazin a Taenifugin - viděl jsem na vlastní oči, jak z 1/2 kilovýho štěněte vypadlo 20 deka červů a znova tataráček.... pití krve uloveného jelena... občas na chatě, kde vám běhaj potkani všude.....
Abych řekl pravdu, trochu jsem se bál - vidím brebery i v očích - tak jsem se tu zeptal - a šel do ivermectinu.....
.... dal jsem si dávku na prase...první den nic.... druhý den.....
Vzbudím se a říkám si... nežiju... celý život cítím každý úder srdce v prstech, v očích... teď necítím nic. KES, které byly tak cca každou minutu nejsou třeba celý den. Nevím, jestli si to dokážete představit..... ale je to jako se znova narodit, prostě zázrak!!! Ale taky jsem pochopil, že ivermectin nejde dát jednorázově.... ale přizpůsobím se