Alopat : Old Spice som kedysi používal, keď som mal tak 14-20 rokov, pripomenul si mi to
... "Mať vlka" znamená mať zapareninu, ako mi prezradil ujo google....... Ako je možné, že ja som zapareninu (mimo obdobia detstva) NIKDY nemal? A to sa sprchujem väčšinou raz denne aj v lete. V zime často krát "obdeň" (lebo sa ani nespotím aj keď cvičím keďže je zima a nekúrim, a NIKDY sa mi netvorí nič biele za predkožkou), nakoľko žijem prakticky bez vzťahu a sexu. Mňa by zaujímalo, či "mať vlka" nemá u dospelých len ten (z tých ľudí, ktorí dodržiavajú hygienu, čiže nepočítam bezdomovcov, a ani tých, čo sa denne potia, no sprchujú sa raz týždenne...), kto si nejak pošramotil pokožku tým, že zničil jej prirodzenú odolnosť sprcháčmi... Prípadne ľudia starší, ktorí už nemajú tak odolnú pokožku ako keď boli mladší (a tiež z toho dôvodu, že používajú mydlo/tekuté sprchové gély). Sprcháčom sa neumývam celé roky (možno 2-3x ročne je výnimka, keď som bol od riadnej externej špiny), akurát vlasy šampónom (ale prírodným).