Jarda píše:
Podle mě se v tom zbytečně moc šťouráte, u těch řas bych prostě vycházel když ne z volně prodávaných řas tedy z doplňků které musí být nějak standardizované, nebo z lugolu kde se to dá spočítat dost přesně. Pokud jde o kvalitu jídla tak pochopitelně záleží kde bydlíte, protože pokud to máte blízko kamkoliv za hranice našeho kocourkova všude koupíte lepší a levnější potraviny než zde. Dokonce i v Polsku což je opravdu na pováženou kam to zde dospělo pod debilním a nekompetentním vedením státu a vlivem netečnosti lidí kteří si prostě nechají hodně lidově řečeno nasrat na hlavu. Ve světě Čechy začínají brát za rozvojový stát a nesvéprávné blbce a ani se nedivím, naše vláda dělá vše pro to aby toto uvažování cizinců o Češích bylo oprávněné. Včera zde otevíral nový Kaufland což je v Čechách vlastně něco jako prodej odpadních německých potravin v Německu neprodejných a prodávaných zde za vyšší ceny než mají kvalitní potraviny ve stejném obchodním řetězci v Německu. Obdivuhodné je že místní tupci tam stojí v mraze frontu dlouho před otevřením aby se na ně to svinstvo dostalo, za mě nepochopitelné asi mám nízké IQ, jenom 136 a to patrně na pochopení jejich uvažování nestačí.
Ja vim, ale jak jsem rikal...
Ja bydlim v Praze, takze to pro me bohuzel neni!
xDD ja jsem taky 130/140 (jinak IQ je dynamicke, ted jsem tak 85
), a jeste mam OE. IQ ani neni intelligence, ale je to jedna z jeji dulezitych casti:
https://som.yale.edu/news/2009/11/why-high-iq-doesnt-mean-youre-smart Skoro kazdy je v necem dobry, na extremni vyjimky, evoluce ma vzdy vyhody/nevyhody vetsina lidi se sama limituje (ja jsem to delal taky)! Dnes nicmene IQ tolik neznamena protoze mame vykone pocitace, ale kreativita a filosofie ma vetsi hodnotu! Nad IQ 120 bylo zjisteno, ze to neznamena uz tak velke vyhody pro kreativitu (nevim jestli to bylo v tomhle clanku, ale kazdopadne vysoke IQ se automaticky != kreativita):
https://www.theatlantic.com/magazine/archive/2014/07/secrets-of-the-creative-brain/372299/Ja trpel existenci nudou, ale potom co jsem cetl filosofa Nietzche tak dobry
Doslova nejvice relevantni filosof pro nasi dobu nihilismu a totality, vysoce podcenovany, protoze mam osobity styl a je tezke ho pochopit, protoze se muze jevit nekonzistentne! Je to jednodusi pochopit, kdyz si to sam clovek prozil o cem pise... Kdyz mam moc sam nad sebou a mam zabavu, tak je vse dobre
Vidim veci hodne holisticky ted! Byl jsem misantrop, ale uz nejsem to bych vysvetloval tak rok
Nicmene me hrozne otravovalo, kdyz vidim co vsechno se dela spatne a jak by se to dalo zlepsit a citil jsem se bezmocny, ze nemuzu nic zmenit, ale to uz je davna minulost! Citim se za jedno se vsim co existuje! Zivot je jako hra v podstate, nechci bojovat proti tomu co je osklive (tohle by ale kazdopadne zmenil
), ale potvrdit zivot se vsim co obnasi! Bolest a poteseni je jedna vec, oboji vede nakonec k druhemu, ale neni to zero-sum game, muze mit clovek vice poteseni za mene bolesti!
PS: mozna jsem do tohodle nemel zabihat, protoze nemam silu se o tom ted bavit, resit jen zdravi, tak me boly hlava mam legitimne problem precist 1 vetu nebo i 2 odstavce vetsinu casu, ani nedoctu clanek poradne dokonce...