Xion píše:
Novy amatersky projekt rakety s kamerou, tentoraz sa dostali do 90km vysky, stale to nieje dost, aby to jednoznacne opticky potvrdilo, ze Zem je gulata, ale je to aj tak celkom zaujimave.
https://www.youtube.com/watch?v=4QsEPEh ... pDaugirdasedit: pri tejto prilezitosti este spomeniem, ze vcera sa uspesne podarilo odstartovat dalsiu dlhsie opakovane odkladanu misiu na Mesiac, Artemis 1. Dost vela ludi to nepostrehlo, kedze sa to sustavne odkladalo, prestali to nejak sledovat, alebo to vobec nepostrehli... ved pocas Covidu boli ine starosti.
https://www.youtube.com/watch?v=CdTnwmL ... oFromSpaceTak pribudne zase po nete vela novych videi a fotografii, ako aj Zeme, tak aj Mesiaca a samozrejme pre flat-eartherov, vela materialu na konspirovanie.
Xion, keď som si všimol (ešte pred kliknutím na tento topic), že si tu dal nový koment, povedal som si, že ...."....Čo keď možno "precitol" a dostal guráž na to, aby to uznal?...."........Ale mýlil som sa. Ostávaš rovnakým meganaivným ťulpasom, ako doteraz....
Budem reagovať len stručne, pretože už ma prestalo baviť naťahovať sa s IGNORANTMI REALITY...
Takže...
1. Čo dokázal ten let rakety do výšky 90 kilometrov?
HOVNO. Prečo? Pretože idioti znovu použili KAMERU S RYBÍM OKOM... To je ako vyvracať rovnosť čiary krivítkom......
2. Raketa "letiacia na Mesiac" sa zas a znova dráhou svojho pohybu "šikmí"... Naivka neznalá skutočnosti by povedala, že "to preto, lebo Zem sa točí, tak sa zdá, že raketa letí šikmo".... Jasné.... A preto na lietadlá letiace aj v tých najvyšších výškach v ktorých lietadla lietať dokážu, ABSOLÚTNE NIJAK nepôsobí otáčanie Zeme, v zmysle, že by zasahovalo do ich trajektórie pohybu, následkom čoho by mali extrémne sťažené dostať sa z bodu A do bodu B.
3. Prečo raketa "letiaca na Mesiac" pri štarte používa tie HOLLYWOODSKE EFEKTY valiaceho sa ohňa, keď niečo také ABSOLÚTNE NIE JE POTREBNÉ na odštartovanie rakety? AHA.............No žeby preto, lebo chcú, aby ich podvod vyzeral čo najviac "efektovo" = pre hlupáka čo najviac reálne? ......
Deti MATRIXU sa nepoučili........ Je to tragické..........Vôbec nemáte "otvorené oči"........ Ale ja na to už....seriem....