kov píše:
Nesnizim se k tomu, abych tady na podporu svych argumentu chrlil urazky jako vy. [klapka, strih] Neti, jste nemocny clovek.
Trochu rozpor, že.. A preto ma nikdy nezaujíma, čo si človek myslí, čo o sebe tvrdí, čo píše (aj keď aj to je samozrejme dôležité). Mňa zaujíma vaše správanie t.j. to, čo robíte a ako konáte. Pretože slová sú lacné, papier znesie veľa, jedine činy majú svoju cenu.
kov píše:
Clovek se dostal do faze, kdy muze jist co chce a ne co muze. Jestli to dela dobre, tot otázka.
Na tomto sa zhodneme. Lenže (a to si neuvedomujete), človek nie je to, čo si o sebe mysli/čo cíti, ani to, čo konzumuje. Čiže ak bude konzumovať iba peľ z kvetov, tak nie je sám včela. Môže sa tak cítiť, môže mávať rýchlo rukami a preskakovať z kveta na kvet.. ale nemal by šíriť tieto nezmysly na sociálnych sieťach (tak ako ste to predviedol vy) a nemal by s tým obťažovať okolie ~ v širšom meradle, slušných ľudí na internete.
kov píše:
I kdyz... vegetariani, kteri to delaji jak je potreba, jsou v prumeru zdravejsi nez zbytek populace.
Áááááá, kluku ušatá, nedá vám to a do každého komentu zašifrujete vašu propagandu. Veď ak sú vegetariáni zdravší, prečo teda nie ste vegetarián?? Podľa mňa Iba hlúpy človek, ktorý hazarduje s vlastným životom, by v prípade, že je to naozaj pravda, konzumoval mäso. Odpoveď je jednoduchá: vaše tvrdenie nie je ničím podložená pravda a v skutočnosti sa jedná iba o pocit a domnienku ~ přání je otcem myšlenky, že. Ani sám týmto nezmyslom neveríte.. Alebo mäso nekonzumujete - len to na tomto fóre predstierate, aby slušní ľudia neodhalili, že ste
ekoterorista a neoboľševik.
kov píše:
Videl jsem kone sezrat kure, videl jsem suchozemske zelvy ci zelene leguany zrat mysata a maso, videl jsem chameleony zrat pampelišky. I bylozravci si zrejme spestri jidelnicek, kdyz je možnost a opacne.
Tie opice vo videu lovia iné primáty pravideľne. A aj mamin GMO pes (yorkshirský teriér) si vždy radšej vyberie mastné mäso pred mrkvou alebo šalátom alebo "vegánskymi" granulami, ktorými ho kŕmi mama. Dokonca aj chudé mäso (kuracie prsia) odmieta. 3 roky chodím každý týždeň k mame (pretože vtedy 13,5 ročný mini-teriér mal pár mesiacov pred smrťou). Tajne som mu dával kúsky mäsa a hlavne živočíšny tuk s trochou ryže. Najprv ryžu nechcel, ale neskôr som mu ju pomastil kávovou lyžicou bravčovej masti a zvykol si. Dnes má pes 16,5 roka a doktorka nechápe, ako je možné, že má všetky krvné testy v poriadku. Tvrdí, že tak mladého dôchodcu nevidela..