[quote="Mongo":3bzbji5i]Dobrý den, děkuji za reakci.
Zmiňovanou knížku o hormonech mám, progesteron mažu, dle návodu.
Jsou nějaké symptomy nadbytku progesteronu? V knížce se píše že progesteron má být několikásobně vyšší než estrogen a maže se proto, že v druhé polovině cyklu se zvyšuje estrogen a ten dělá PMS, proto se dodává progesteron aby PMS nebyl. Mudr. mě říikala opak , že v druhé polovině se zvyšuje progesteron a ten dělá bolesti prsou a celý PMS. Mimo pupalkového oleje doporučila i drmek obecný, ten má také zvyšovat progesteron.
všude se píše jaký estrogen zabiják, a měl by se vyvažovat právě progestronem.
Všude se právě píše že estrogen je zabiják, a různé věci okolo. Takže mě vyjádření Mudr. jaksi zmátlo.
Menstruaci mám pravidelnou, vždycky jsem měla sklony ke zýšenémo estrogenu, dle ULT mi nyní zmizel myom, který byl na děloze.
při výšce 178 mám stále nadváhu, 84 kg, tuku kolem boků, stále dost, loni jsme měla hmotnost 91 Kg.
Jsem takhle v pohodě, mívám dobrou dobrou náladu, spím jak špalek, ale ráno si musím namíchat guaranu jsem občas po ránu nepoužitelná a nic se mi nechce.
Momentálně potřebuji pořešit velkost štítné žlázy, která narostla do obřích rozměrů.Zde uváděné doplnky výživy, selen, bor, jod/nori/, křemík, zinek..užívám již loňksa, ale nemá to jaksi význam. Euthyrox jím.Ještě si nechám v laboratoři udělat tu měď. Dál nevím[/quote:3bzbji5i]
Tam nejde udělat pouze měď z toho nic podstatného nejde zjistit, musíte si udělat kompletní parametry železa a mědi plus zánětlivé faktory, plná
Naposledy upravil Jarda dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 1