Pilda píše:
Vylepšim to,
pokud mi tu zas nesmažou
https://youtu.be/Ui0IeZgmGwE Fajn dokument, ale....tie titulky sú hrôzostrašné. Dva plne využité riadky textu vydržia na obrazovke často krát menej než 2 sekundy....MNOHO ĽUDÍ (guľatozemcov, ktorí nie sú v tomto prípade trpezliví) TO ODRADÍ.
A k videu... sú tam aj riadne ch*joviny.... Podľa videa má Slnko priemer 5000-6000km, a zároveň je vzdialené od Zeme tiež okolo 5000-6000km.... Sú len dve možnosti :
1. Je to totálny blud...
2. Je to pravda, no z nejakého divného dôvodu sa Slnko javí tak, ako keby bolo od Zeme vzdialené na desiatky krát väčšiu vzdialenosť, než je jeho priemer...
Oveľa pravdepodobnejšia mi príde možnosť č.1 .......... A myslím, že nad tým sa pozastaví 99% sledovateľov videa (ak budú dávať pozor), a keď to budú guľatozemci, hneď v tomto bode vypnú video.... KURVA, chytím fitloptu o prieme 80cm, ľahnem si na Zem a zdvihnem ju rukami do výšky 80cm nad moju tvár....... Toto vidíme, keď sa pozeráme na Slnko? A Slnko je v skutočnosti ešte menšie než sa javí na oblohe (jeho veľkosť je bližšie realite, keď si dáme napr zváračskú masku/okuliare a pozrieme sa doň)... Ak je Slnko vzdialené od Zeme 5000-6000km (čo je celkom možné), jeho priemer nemôže byť väčší než možno 200km.... A to som vyrátal tak, že som si rukou miestnil 80cm nad tvár imaginárnu guličku (nemám doma malú loptičku) o priemere 2,66cm....Ak by sa Slnko pohybovalo vo výške 6000km a malo 200km priemer (viditeľný priemer), presne takto (2,66cm zo vzdialenosti 80cm od oka) by sme ho vnímali v moment, keď by sme ho mali viac-menej nad hlavou.
Keby Slnko malo v priemere 5000 až 6000km a bolo vzdialené od Plochej Zeme 5000-6000km (rovnaká vzdialenosť ako jeho priemer) potom by bolo (okrem iného množstva vecí, ktoré denne vidíme) nemožné, aby sme videli nad púšťou "zapadajúce" Slnko javiace sa ako 3mm maličká gulička vo vzdialenosti 80cm od oka (to som napísal odhad).......
KURVA, nepozastavil sa nad týmto nezmyslom vo videu ten, kto ho prekladal? Kto ho prekladal? Pilda to nebude, on je čech a titulky sú v slovenčine.
"Perlička" z titulkov : "Nikola Tesla verila...".......... Takže dotyčný to po sebe ani neprečítal pred tým, než to exportoval ako hotové video...
Mňa len zaujíma nakoľko tupí musia byť tí ľudia (guľatozemci), ktorí veria, že vo výške 30km priamo nad Afrikou a cez deň môže byť teplota pod nulou, ale o 300km vyššie môže byť teplota aj o hodnote 500 stupňov, ak nie viac.... Pričom najnižšia nie je NA ZEMI, lebo tam je okolo 45 stupňov celzia........ SAMOZREJME VŠETKO "VYRIEŠI" SATANISTICKÁ VYFANTAZÍROVANÁ TEÓRIA O ZÁZRAČNEJ ATMOSFÉRE.......Ale tá teória uspokojí len totálnych idiotov.........
Čím sme vyššie, tým je kyslíku menej. TO VIEME VŠETCI, zistíme to VŠETCI NA ZÁKLADE VLASTNÝCH SKÚSENOSTÍ!!!!!!!!! V nadmorskej výške 1meter nad dennou Afrikou cez poludnie je dajme tomu 45 stupňov. 30 kilometrov nad tým konkrétnym miestom v ten istý moment je pod nulou.......a 300km nad tým istým meistom taktiež v ten istý moment je 500 stupňov....... Keby to bolo tak, že dole na Zemi je pod nulou, vo výške 30km je 45 stupňov, a vo výške 300km je 500 stupňov...........DÁVALO BY TO TOTÁLNU LOGIKU, keby Slnko bolo naozaj žeravé. Ale aký zmysel dáva toto....???????????? 0km/45 stupňov .... 30km/-5 stupňov......300km/500 stupňov ............ ŽIADEN!!!!!!!!!!!!! No tupé ovce povedia, že "Na to existuje vysvetlenie........síce si ho NIKDY neoveríme, ale....slepo dôverujeme........lebo sme bezmozgovci........"