Veromirka píše:
Pane Jardo, takové pH, jak uvádíte, nevím, jak bych dosáhla. I s pomocí citronové vody mám pH nejlepší 7, pomáhám si i zeleným ječmenem, korálovou vodou X20, každý den odšťavňuji řepu, mrkev, jablko. Z pečiva jím žitný kváskový chleba, dělám si často domácí pizzu z pohankové mouky, ty jsou neutrální, tvaroh je ale kyselý, tofu neutrální. Tofu používám do sirné směsi s lněným a konopným olejem, cibulí a bio hořčicí (mimochodem, je to moc dobré). Jím hodně ananasu z důvodu obsahu bromelainu, který také působí proti mestázám, v některých zdrojích je uvedeno, že je kyselý, v některých zase, že je zásaditý. Záleží asi na tom, jestli je sklizen zelený a pak někde dlouho dozrává, než se dostane do obchodu, to bude asi kyselý, čerstvý žlutý bude asi zásaditý. Jím i dost borůvek. Kromě problémů s rakovinou prsu se léčím i na Crohnovu chorobu, no, spíš neléčím, protože jsem vynechala všechny chemické léky, lněný olej na to výborně protizánětlivě působí, nemám kromě občasných průjmů v současné době problémy. Vím, že se pH dá hodně zvednout pomocí Cesium chloridu, to jsem vyčetla na stránkách cancertutor.com na Googlu, je to ale chemie, soda také alkalizuje, ale zase je to chemie. Pane Jardo, máte pravdu, že kuřecí a rybí není zdravé maso. Na to jsem však myslela, objednala jsem si ve zdravé výživě půl bio kuřete, ale je to jiné kuře než běžně kupované kuře. Je to kuře z výběhu a krmené kukuřicí, podstatně větší, ta půlka vážila 2 kg, 1 kg stojí kolem 200 Kč. Z ryb si vybírám hlubokomořské ryby - pstruh, losos, treska, makrela, jsou to ryby i podle mojí krevní skupiny A, stejně jako i kuře, krůta nebo slepice. Tyto ryby snad neobsahují tolik těžkých kovů. Maso si dám stejně tak 1 x - 2 x týdně, víc ne. Pane Jardo, já bych se přijela poradit, jsem ale až z jižní Moravy. Protirakovinnová Breussova bezbílkovinová dieta je známá a věřím, že je účinná, je to dieta zase na jiném základě jako dieta Budwig, těch diet je víc, dobře jsou popsány na již zmiňované webové stránce candertutor.com, kterou lze najít na Googlu, překladač napravo od odkazu stránky přeloží stránku do češtiny tak, že text je srozumitelný. Je tam např. i vylepšená dieta Budwig pod názvem Cellect Budwig, doplňky stojí však dost peněz. O dietě Budwig jsem přečetla brožurku, která se u nás dá koupit, účinek této diety se tam vysvětluje tak, že rakovinné buňky nesnáší hodně kyslíku, tato dieta způsobuje okysličení, velkou roli tam hrají elektronová pole kolem buněk a fotony ze slunce. Na to, že rakovinové buňky nesnášejí hodně kyslíku, přišel německý vědec Otto Wartburg, za to dostal Nobelovu cenu. Nevím, jestli tato dieta mě dokáže ochránit před další recidivou, ale je v mnoha zdrojích dost vychvalovaná.
S pozdravem
Věra
Jak vám správně píše rADo musíte minimálně po dobu léčby velice striktně omezit jídelníček, sice chápu, že některé ty potraviny jsou dobré, ale jíst je za tu cenu, že mě zabijí, to za to asi nestojí. Těmi nefunkčními střevy jste se zatím nepochlubila a bohužel vám musím zdělit, že bez plně fungujících střev není vyléčení onkologických potíží možné. Základem je naprosto normální defekace a teprve poté se dá bavit o předpokladech k vyřešení onkologie. Přijet za mnou z Moravy to vidím jako ten nejmenší problém, lidé za mnou běžně jezdí z velkých vzdáleností a kvůli zdraví není jakákoliv vzdálenost moc velká. Spíše je problém termín, protože to mám plné na dva měsíce dopředu, šlo by to pouze pokud někdo vypadne. V této chvíli musíte jednoznačně za jakoukoliv cenu dosáhnout toho správného pH a pravidelné a kvalitní defekace. Tvrdit, že to nejde, to si lžete sama sobě, pokud se vás ujmu, tak vám to pH dám dohromady za dva dny nejdéle, na té defekaci budete muset pracovat déle, ale také to nepředstavuje žádný problém.