neti píše:
Situácia je našťastie vyriešená - predátora sa podarilo vyhnať z komunity. To síce nevyrieši jadro problému, keďže 100% pácha ZLO niekde inde - to si ale musia vyriešiť oni. K vašej odpovedi len 2 krátke poznámky: navrhoval som aspoň schovať (keď už to teda nechcete mazať) vlákno o plochej zemi a o Satanových dcérach - to nijako nesúvisí so zdravím. A zrejme nesúhlasíte, že ženy vo vašom okolí sú ZLÉ a majú hadiu (nebudem to znova citovať - hnusí sa mi to).
Voltairov výrok je už zprofanovaný a tí, ktorí ho cituju, si neuvedomujú, že každá rovnica má dve strany: právo na vlastný názor stojí na jednej strane (Voltaire) a ochrana slušných ľudí na druhej strane. Nemôžete povedať čokoľvek, čo sa vám zachce, napr. ohováranie, deštrukcia reputácie je trestný čin, že. Lekár nemôže hovoriť pacientom antilekárske odporúčania, je viazaný zákonom. Výpravca vlakov si nemôže pískať na stanici ako sa mu zachce a vyjadrovať svoj súkromný názor mávaním palice podľa jeho potreby - je viazaný pravidlami železničnej prepravy.
Vnímam to ako problém dnešnej doby s dožadovaním sa práv (NEprimeranosť), ktoré najlepšie vystihol jeden stredoškolský učiteľ: žiaci bojujú o dušu za ochranu dažďového pralesa na druhom konci sveta, ale poliať vyschnutý kvet na chodbe nenapadne nikoho z nich. Neexistujú len práva, pán Jarda, ale aj povinnosti a tie košíčan s vážnou poruchou osobnosti opakovane nedodržiava..
1. Predátor si tu ty....Ja som slobodná bytosť na svojom území (môj topic, Zem patrí Jardovi, topic je moje územie, dokedy mi to pán Jarda umožní), ty si prišiel "poľovať" na mňa a odmietaš odísť z môjho územia (odkiaľ ostatných nevyháňam), z ktorého som ťa XY krát žiadal, aby si odišiel. ALE AKO DUŠEVNE CHORÝ ČLOVEK SI TO NEUVEDOMUJEŠ.
2. ZLO páchaš ty, svojim fašistickým postojom k oponentom, ktorým chodíš pomyselne vyrážať dvere bytu a nechceš z neho odísť skôr, než sa z bytu tebou prepadnutý neodsťahuje. Potom ten byt podpáliš. ALE AKO DUŠEVNE CHORÝ ČLOVEK SI TO NEOVEDOMUJEŠ.
3. K roztiahnutej pindulke (pindulka - takto ju volám - to je dôkaz toho, že mám k nej odpor, že?) až príliš podobnej ústnej dutine kobry či zmyje - teraz si nie som istý (s vyňatými zubami) sa radšej nevyjadruj, nie je vylúčené, že si ju (pindulku) zblízka nikdy nevidel.
4. Ochrana slušných ľudí - teba? Si rovnako "slušný" ako Čaputová, Lengvarský, Krčméry...rovnaký škodca, avšak (NAŠŤASTIE) s len internetovou "mocou".
5. Si tak "postihnutý" zákonmi vytvorenými ČLOVEKOM (nie prírodou), že len ukazuješ tvoje VÝSOSTNE ľavohemisférické vnímanie sveta = neúplnosť teba ako bytosti.
6. "....žiaci bojujú o dušu za ochranu dažďového pralesa na druhom konci sveta, ale poliať vyschnutý kvet na chodbe nenapadne nikoho z nich...." .... Presne takto sa správaš ty. A dokazuješ to prakticky každým tvojim príspevkom. Rád by som ti napísal "Že ťa hanba nefackuje", ale ona ani nemôže, pretože ty si BOHUŽIAĽ neuvedomuješ svoje konanie.....Si ako muž, ktorý sa sprchuje raz mesačne, raz mesačne si mení šaty, ale nepovažuje sa za zapáchajúceho.....NO NA DRUHEJ STRANE mu smrdí skoro každý, pri kom sa pristaví - iného cíti aj keď sa umýva denne, ale seba mesiac neumytého nie. Proste PORUCHA, jedna z mnohých, ktoré máš.
7. Jeden z dôkazov tvojej ZLOBY (ktorú umelo prisudzuješ mne - proste ako Matovič, si jeho klon) je to, že ma tu častuješ aj názvom môjho nicku, pod ktorým figurujem na YouTube.....Týmto si dokazuješ, "aký máš o mne prehľad" (a vyžívaš sa v tom)... To je znak psychopatie, jeden z mnohých, ktorými sa k psychopatii takto nechcene priznávaš....... Predátor si ty, a mňa považuješ za svoju obeť. Lenže v reálnom živote by som s tebou pozametal chodník....Samozrejme teraz sa toho "chytíš" a začneš ma obviňovať z agresie, z vyhrážania sa fyzickým útokom.....
Neti, som si takmer istý, že sa liečiš na psychiatrii (akurát nepobývaš v ústave)..........Pripomínaš mi Antonína Doláka (YouTube).....Vysokointelektuálny psychiatrický pacient..........Doslova absencia vidieť vlastné chyby (ja som svoje menoval na fóre už mnoho krát, ja s tým žiaden problém nemám).......... Vykastrovaná pravá hemisféra spôsobuje duševné utrpenie. Snažíš sa silou mocou svoje urputné duševné utrpenie skrývať..... Myslíš, že to nevidím? MOŽNO TY TO NEVIDÍŠ (ako nevidí kadiaci "breatharián", že včera alebo predvčerom asi predsalen jedol, hovno jeho telo nevytvorilo zo vdzuchu....), ale je to okaté. Avšak aký to má zmysel prihovárať sa k tebe? Veď ty máš v sebe TAK PRAMÁLO ĽUDSKOSTI (SI STROJ)..... Neviem si vybrať - si STROJ, alebo si PLAZ? ...... K tomu tvoje reči, citujem Obsydiánku, vyhľadala tvoje komentáre, ktoré si v minulosti adresoval mne :
1) ho diagnostikuješ na dálku ( a netvrď, že „nediagnostikujem konktétne Nicka, diagnostikujem niekoho, kto sa vyjadruje a správa ako on“, když vzápětí na něj vypálíš: „Ja ťa mám prečítaného a viem, že trpíš vážnymi poruchami osobnosti“)
2) používáš příměry navázané na Hitlera, komunikaci s nějakým pedofilem apod.
3) sdílíš drby o incestu: „Po internete nejaký čas kolovala šepkanda, že tatínek bol v skutočnosti brat maminky“
4) a snažíš se ho vykreslit jako člověka, který bude pravděpodobně agresivní i fyzicky:
„Tam choď mlátiť sestru a matku, ktorá ťa takto vychovala ako tvoj takto, ktorý bol ěbnutý a agresívny presne ako ty..“,
„Ak by si mal trvalú priateľku, tak ju zreme budeš mlátiť, pretože tá by bola najbližšie (po ruke). Jablko nepadá ďaleko od stromu, že..“Nebol si týraný alebo zneužívaný ako decko? Vyzerá to tak, že bol........ Potreboval si to riešiť, chcel si sa z toho dostať, začal si študovať psychológiu (buď formou vysokej školy, alebo ako "hobby") myslím, že vcelku "do hĺbky", preto sa tu neustále oháňaš nejakými citátmi, "diagnózami" (samozrejme priraďovanými mne) a podobne.....
Ja nadávam na fórach na sebaklamom postihnutých ľudí (a aj to len keď zavítajú do môjho topicu), ale psychiatrický pacient si tu ty, Neti......... Mňa nazývaš "narkomanom", ale to TY si chodíš po dávku "energie" do MôJHO topicu. Mňa nazývaš "narkomanom", ale to TY sa psychicky upokojuješ orgazmovaním (pravdepodobne to používaš na "vypustenie pary" ako sa hovorí).......... Za tebou umelo vytvorené mne určené "diagnózy" schovávaš svoje REÁLNE diagnózy.........
Ja som v šoku len z jednej jedinej veci........................ŽE TI TO EŠTE NIKTO Z FÓRA NEVYHODIL NA OČI.......................Asi je to z dôvodu, že by sa ťa potom nezbavili...............Pretože ten, kto s tebou "nedrží za jeden povraz", toho chceš zneškodniť...............zničiť.....znepríjemniť mu život............... Ty si ten totálne najhorší variant nepriateľa.......... A tomu sa hovorí jedným slovom PSYCHOPAT. Nazývajme veci pravými menami. Poznám veľmi málo diagnóz (nezaoberám sa tým), ale pri tebe mám totálnu istotu........
Odíď. Založ si vlastný topic o orgazmovaní, Zemeguli, o medzidruhovej evolúcii....a propaguj si to tam............Ale agresor (samozrejme ma obviňuješ zo všektého, ČÍM SI TY SÁM) ako ty neodíde...........Prekvap a odíď...........