Ates píše:
Za 19,5 měsíců jen jeden mokrý sen? Vypadá to jako sci-fi. Mám zkušenost, že když se snažím vyhýbat orgasmu, tak mokrý sen mám za 7 až 10 dnů. Tohle nejde nijak ovlivnit, nebo ano?
Škoda, že ti ostáva len dôverovať/nedôverovať tomu čo píšem, pretože samotné príspevky nemôžu byť dôkazom (ak sa nedajú overiť).
Skúsme sa dopátrať tomu prečo máš mokrý sen každých 7-10 dní v období, keď nechceš orgazmovať...
Hľa...logická (pravdepodobná) odpoveď sa mi hneď vynára v hlave....
Pravdepodobne máš "oslabený" energetický zvierač v druhej čakre. Terminológiu v týchto veciach nepoznám (priznám sa, že som teóriu týchto vecí do hĺbky neštudoval), takže to píšem svojimi slovami, ktoré mi dávajú logiku? Ja sa "nabúdzam" takmer každé ráno niekoľko minút, pretože mám rád to "ranné posteľové kardio". Akurát logicky dávam pozor na to, aby som sa nedostal "na vrchol", ale absoltúne žiaden problém, pretože "nabúdzanie" neukončím na intenzite "95%" (100% je akože orgazmus), ale možno tak na 80%, čiže prakticky úplne BEZ RIZIKA, že by sa mi stala "nehoda".
Druhá možná vec ktorá je dôvodom tvojich mokrých snov je to, že vedome alebo prinajmenšom podvedome proste TÚŽIŠ po orgazme. V takom prípade tvoje telo v čase tvojho spánku (keď prakticky nad telom nemáš moc) plní potrebu tvojho chtíču - orgazmuje.
Možno som mal len jeden mokrý sen za tých 19,5 mesiacov práve preto, pretože po orgazme vôbec netúžim. Samozrejme rozkoš potrebujem (veď si ju aj takmer každé ráno na pár minút doprajem, hoci viem, že oveľa prirodzenejšie by bolo, keby som mal partnerku...), ale po orgazme ABSOLÚTNE NETÚŽIM. Nič vo mne po ňom netúži.
Skús sa "nastaviť" tak, že orgazmus má svoje miesto (po období "zoznamovania sa" so svojimi pohlavnými orgánmy a orgazmom - zažitie ho napr. niekoľko desiatok krát) len v prípade rozmnožovania sa. že je to proste PASCA OD SATANA (nepredstavuj si "rohatého", to je len symbolika)... Pretože tak to je. Orgazmus je totiž skratovanie sexuálnej & duchovnej energie, a komu asi tak vyhovuje absencia reálneho duchovna v živote človeka...?
Na druhej strane treba podotknúť, že orgazmový celibát SÁM O EBE (a teda bez toho, aby do toho boli zaimplementované iné veci, napr. sexuálna alchýmia) nie je nástrojom k duchovnému rastu. Je len NUTNOU "pôdou" pre duchovný rast. Na "orgazmovej pôde" duchovný rast nemôže vzniknúť. Avšak pretvárka, póza (v tých horších prípadoch) alebo osobnostný rast (v tom lepšom prípade) na nej vzniknúť môže. Osobnostný rast ale nie je duchovný rast.Orgazmus REÁLNE skratuje sexuálnu energiu. Duchovná energia sa transformuje len a jedine z energie sexuálnej. Preto skutočnosť že orgazmy znemožňujú duchovný rast je naozaj skutočnosťou, a nie názorom, filozofiou.