Xrazovy_nick píše:
Xion, tvoja nižšia inteligencia hovorí nasledovné : Tomu, čomu plne dôveruje 99% ľudí, nemôže byť klamstvo. Tým absolútne vyvraciaš to, že len hŕstka ľudí (dajme tomu 1%) megaklamstvo prekukne. Zaujímavé, že sa to stalo už mnoho krát v rôznych oboroch. Ty si sa inak zjavne neprebral, ak aj v roku 2023 chodíš na vitariánske fórum. Len si pekne naklikaj na youtube stovky videí (a aj to len tých, čo mali gule sa priznať) vegánov a vitariánov, ktorým vegánstvo a vitariánstvo zničilo život. A vo svojej megainteligencii ich nezabudni porovnávať s jedákmi McDonaldu a spracovaných sr*čiek. Pretože je ľahšie ich porovnávať s nimi, než s ľuďmi, ktorí jedia kvalitné mäso, kvalitné vajíčka, maslo, atď ako hlavnú zložku potravy, a rastlinnú potravu ako doplnok.
Inak zaujímavé, že si sa sem znova objavil...hneď ako odišiel Neti.......
....Už si nevydržal, že? Vy úchyláci nedáte pokoj mnou vytvoreným topicom.....
Proste neviete ignorovať iný názor než máte vy, a chcete ho udusiť aj v prípade, že je vyslovovaný/písaný v topicu, ktorý patrí jeho autorovi (mne)..... A PRÁVE VY MI VYČÍTATE VYSOKÉ EGO..... Irónia "jak sviňa"....
Zdravim Ta, Nowocayn.
Na vitarianske forum nechodim. Bol som tam pozret cca raz za rok, co nove, skor zistit, a overit si, ci forum uz zaniklo, alebo ci su tam aspon nejake nove prispevky. Ani tu si necital s porozumenim.
S textom, ktory si napisal vo vseobecnosti, ze 99% ludi moze verit v omyl, a 1% ma pravdu, suhlasim, a stava sa to.
Napriklad, pocas vycinania Skorbutu, verilo 99% lekarskej obce, ze ide o infekcnu chorobu. Len hrstka namornikov zo skusenostami uz vtedy dala na indianov a rozne kmene, ktori im naznacili, ze pri dlhsich plavbach treba pouzivat bylinky/travu, ktoru musia v ustach odstavit a prehltnut, a tato stava obsahuje aspon male davky vitaminu C, ktora ich akurat udrzi v nadskorbutovom stadiu. (to samozrejme vtedy nevedeli ze sa jedna o vitamin C, nevedeli ani co to je molekula, ale odpozorovali to na zaklade kmenovej mudrosti a dali na staresinov, nie na nejakych pajacov v obleku zijucich v luxuse, mysliac si o sebe, ze su najmudrejsi)
Z toho ale nevyplyva, ze vzdy ked si v mensine, a veris v nejaku teoriu, ktore veri malo ludi v pomere k celkovemu poctu, mas pravdu. U Flat Earth si sa sekol, a dovod, preco chodim do tej temy, bol hlavne ten, ze som chcel vidiet, kedy ako clovek, ktory ma naznaky niektore teorie pochopit spravne, a ktory v mnohom prekukol ten zly mainstream a ich dezinformacie, na to dojde. Zial, zatial sa tak nestalo, z coho som bol prekvapeny, a naopak, stal si sa coraz viac agresivny, cim dlhsie to trvalo a ostatni Ti na tvoje "dokazy" nedali, naopak, davali Ti svoje naznaky toho, ktore jednoznacne nejdu flat earth modelom vysvetlit.
No a pri tej stupnujucej sa agresii a urazkach (neviem preco by sa to nedalo aj bez toho) sam uznas, ze niesu vhodne podmienky na diskusiu.
Ked si bol schopny pochopit, ze si sa pomylil pocas covidu, na zaklade poctu kombinacii, ze pri pocte umrti, sa zacnu niektore kombinacie cisel opakovat, tajne som dufal, ze mas inteligenciu na to, aby si bez priamych dokazov vedel vydedukovat, ze Zem naozaj nieje plocha. Rozhodne, nejake racionalne uvazovanie mas, inak by si nebol schopny pochopit ani ten matematicky dokaz. Ale tu si chybu stiahol a este sa ospravedlnil. Ja stale cakam, az dojdes na toto, lebo tu sa budes musiet ospravedlnovat po skodach, co si napachal, ako aj na sebe (ego, ktore to bude mat problem uniest, pomylit sa az takto), a aj co si naznasal na ostatnych, ze to budes (ako inak kazdy prebraty Flat earther) rozdychavat hodne tazko a dlho. Pokora by Ti v tomto nezaskodila. Vacsinou to hladaniu pravdy pomaha.
Maj sa a urcite Ti prajem dobre, pri dalsom badani. Pravda je len jedna. Rozhodne je lepsie snazit sa a bludit, nez sa nesnazit, a stat sa mainstream pasivnou ovcou, ktoru mozu krmit senom a omotat si ju okolo prsta, ako sa im zachce.