Jednorazovy_Nick píše:
a keď si odmyslím robiacu sa plešku v pokročilom štádiu. A to nie preto, žeby som bol nízky a útly
Jááj, tak preto.. Napoleonský komplex, plešatý, po sexe so ženou je mu zle, ale orálny sex mužovi si vychutnáva
.. Môžem(e) pochopiť jeho správanie, ale nemal(i) by sme to tolerovať, myslím..
____
Z toho linku je vidieť, že jeho agresivita je dlhodobá. Toto ste tu
roky tolerovali??
Citace:
Od 13.8. 2020 tu uz nikdy nepridem (teste sa). Idem sa pokusit zachranit svoj zivot - psychika ma dava prilis dole.... Som sklamany ZO VSETKEHO, bohuzial.
Nechcel by som byť v jeho hlave. Tak ale žijeme krízu identity. Progresívny Piráti, ultravevičáci a ďalší neomarxisti dok*rvili všetky hodnoty, piliére, na ktorých stála naša spoločnosť; obrátili svet hore nohami a poriadne s ním zatriasli.. a toto je výsledok. Čistá tragédia. Takých je veľa myslím, niektorí robia fackcheckerov, iní aktivistov, ďalší sa lepsia na obrazy v galériach alebo asfalt a obťažujú slušných ľudí na dialniciach - všetko rovnaký modus operandi..
Jednorazovy_nick píše:
som hlupák LEVEL ULTRA, pretože je až nesmierne očividné, ako si vytváram svoje príbehy, ktoré nemajú nič spoločné s realitou. [] Ale ja som už stratený, bohužiaľ sa utápam vo vlastných, sebou samým zmyslených virtualitách
So true..