Dôvod prečo sa zatajuje to že Zem je plochá je nasledujúci, a ja "verím", že už to bude dávať zmysel viacerým ignorantom..........
TAJA SA NÁM NEZNÁME ÚZEMIA (ku ktorým patrí aj Tartária, ale aj mnohé iné). Aby sme si mysleli že existuje len nám známy svet (nám známe svetadiely a ostrovy), je treba vytvoriť model Zeme, ktorý je konečný. GUĽA je konečná. Ak si uvedomíte, že nám známy svet je od iných svetov oddelený Antarktídou ktorá je kruhového tvaru (ako cesto na okrajoch pizze), a pochopíte, že PRESNE PRETO je Antarktída prísne strážená.
Na Antarktídu sa dostanete VEEEEĽMI OBTIAŽNE........ Podarí sa to len zlomku percenta ľudstva.... Aj keby ste boli multimilionárom, nemáte istotu, že sa tam dostanete. A keď sa tam už dostanete (najskôr po nejakých dvoch rokoch, počas ktorých musíte vybavovať nepríjemné papierovačky), máte 100% istotu, že nebudete môcť bádať "na vlastnú päsť", že nebudete môcť ísť tam kde chcete ísť, ale budete sa môcť pohybovať len v určitých oblastiach. Budete si so sebou musieť nosiť svoj moč a svoje h*vná.......Vidíte, ako všeliak vám chcú znepríjemňovať pobyt v Antarktíde (keď už sa tam dostanete ako jeden z "vyvolených"!? Ako keby tam kde mrzne mohli h*vná narobiť nejakú katastrofu....To je tak smiešne, že je to až do plaču...........
Okolo 50 významných štátov (tie menšie sú úplne "z hry", vrámci moci, atď) sa tuším v roku 1959 dohodli na tom, že Antarktída bude územím, kde bude stále mier, nebudú tam prebiehať boje, atď.... Je to JEDINÁ svetová dohoda, ktorá tak dlho vydržala a stále platí........... PREČO ASI??????????
Všetko je podvod....Lety do vesmíru....Na jednej oficiálnej fotke z 90-tych rokov oslavujú "Vianoce" na ISS, majú na hlave červené čiapky s bombulami ("cecíky", viete čo myslím). a všetky visia tak, ako keď ich máte na hlave keď ste vonku, doma..... Na druhej fotke (tuším rok 2017) ďalšia fotka z "Vianoc" na ISS, ale už všetci majú "stojace" cecíky čiapok..........
Ďalej som videl video ako AKOŽE pristáli na Zemi po 190 dňoch.... Zaujímavé, že dvaja z astronatov (keď si dali dole helmy na tom poli...) mali vlasy o dĺžke 1cm.....Netušil som, že vo vesmíre, kde kosti starnú rýchlejšie, vlasy rastú tak pomaly.... Či mi chce nejaký retard povedať že sa tam strihali? Snáď sa taký retard nenájde...

A mohol by som pokračovať a pokračovať a pokračovať a pokračovať..........Doložiť tu množstvo obrázkov, videí (všetko oficiálne z mainstreamu).........ALE FAKÁM NA TO, pretože som tu prišiel len na chvíľu a nebudem tu strácať čas. NEMÁ TO ZMYSEL.
ZEM JE PLOCHÁ A OBROVSKÁ, S NÁM NEZNÁMYMI ÚZEMIAMI SKRYTÝMI ZA ANTARKTÍDOU KRUHOVITÉHO TVARU.......TO ŽE TENTO FAKT DRVIVÁ VäČŠINA ĽUDÍ POVAžUJE ZA TOTÁLNY BLUD NA TEJTO SKUTOČNOSTI NIČ NEZMENÍ............