Ahojte...
SOM TOTÁLNE V ŠOKU z toho, ako sa za posledné roky znížila kvalita sardiniek vo vlastnej šťave (iné nekupujem, kupovať v oleji je kktizmus, kupovať v "paradajkovej" omáčke tak isto)...SCHVÁLNE - choďte si kúpiť sardinky vo vlastnej šťave značky
GIANA, a keď dojete konzervu, zaslúžite si medailu.....
Ja nie som žiaden "cukríček", ktorému je všetko "fuj"... V minulosti som desiatky krát pil starú urinu (urinoterapia), nemám problém s veľmi horkými chuťami (klíčené a potom varené mungo, palina/pelyňek...), sardinky (KVALITNÉ) zbožňujem....ALE TOTO JE ČO, K*RVA!??????????????
ODMIETAM "zveličovať" veci, takže píšem absolútne objektívne........JA PROSTE NEDOKÁŽEM POCHOPIŤ, AKO SA TAK HNUSNE CHUTIACA GEBUZINA akou sú sardinky GIANA vo vlastnej šťave, môže predávať....
NIKDY ma z jedla nenapínalo, ale v tomto prípade áno........ Voda (ten "slaný nálev" & "vlastná šťava") je sradľavá HNEDÁ brečka, proste totálny odpad...... Chutí to nie ako sardinky, ale ako nejaká iná rybička, a ako by tam boli nejaké hnusné morské riasy (ale nie sú)......
Dal som tomu šancu X krát, rôzne várky .......za posledné dva roky........HNUS........POINTA JE V TOM, že konkurencia o tom nie je o nič lepšie, až na jednu výnimku (ale tiež "žiadna výhra")......Aké sardinky vlastne existujú? ISABEL sa už prakticky nepredávajú........ ARO sardinky mi ani len nenapadne kúpiť, ARO je tá najnižšia akosť výrobkov (a som si takmer istý, že to bude rovnaký sajrajt ako GIANA).......
Ostávajú GYMBEAM sardinky.......Tie boli pred dvoma rokmi LUXUSNÉ..... Nemohol som tomu uveriť, keď som na ne prešiel z dôvodu, že prestali predávať sardinky ISABEL.... CHUTILI LUXUSNE, luxusná štruktúra, krásne "mastné", hustá "šťava", VOŇAVÉ........ Ale už aj tí KKTI sa "pokazili", b*stard majiteľ chce viac prachov, tak zmenil dodávateľa a chutí to síce lepšie ako GIANA, ale......stále to chutí tak, že NEMEC, RAKÚŠAN A ŠVAJČIAR BY Z TOHO GRCAL.....SMUTNÉ JE TO, ŽE "GYM BEAM SARDINKY VO VLASTNEJ ŠŤAVE" sú to najlepšie, čo sa na Slovensku a v Čechách dá kúpiť.... AK SI ODMYSLÍME LUXUSNÉ SARDINKY v cene vyše 6€ za 110g konzervu (to neprichádza v úvahu...)...
Ešte existujú nejaké 2-3 značky, ktoré majú v ponuke sardinky vo vlastnej šťave za normálnu cenu (napr. do 1.5€ za malú konzervu...potom dlhooo nič, a ďalšie začínajú na cene 6€+ ...
), ale to sú úplne neznáme značky, A SOM NA 100% PRESVEDČENÝ, že majú toho istého dodávateľa....proste GEBUZINY.......
O ČO VLASTNE IDE??????????????? Je to TAK TRAGICKÉ s konzervami sardiniek aj v západnej Európe? ALEBO LEN NÁM DO STEDNEJ A VÝCHODNEJ EURÓPY POSLEDNÉ 2 ROKY NOSIA TOTÁLNY HNOJ ODPAD???????????? CHCÚ NÁS ZBAVIŤ BENEFITOV Z TAKEJ SUPERPOTRAVINY???
Ostáva mi teda kupovať GYMBEAM sardinky vo vlastnej šťave, aj keď chuťovo sú na 3-ku až 4-ku......
Áno, môj príspevok je plný hnevu....ale nikto sa mi nedivte.....VEĎ TO JE NEUVERITEĽNÉ, aký úpadok sardiniek náš trh zaznamenal........Stále to nedokážem rozdýchať....
PS : Nie, nebudem si kupovať čerstvé sardinky v Metre/Makre.... Doma by mi ich varenie "neprešlo"....a tie kostičky v nich nikdy ani po uvarení nebudú také rozplývajúce sa ako v konzerve...ANI CHUŤ.......Mám s tým skúsenosti.
AKÉ SARDINKY VO VLASTNEJ ŠTAVE SI KUPUJETE VY??? NEVIEM SI ANI PREDSTAVIŤ.............. že by ste poznali nejaké chutné....LEBO UŽ NIE SÚ