Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je stř pro 04, 2024 9:21 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 603 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 37, 38, 39, 40, 41
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Transplantace střevní mikroflóry
PříspěvekNapsal: pon pro 02, 2024 7:05 am 
Administrátor
Administrátor

Mari.Majda píše:
Ó děkuji, pochvala od Vás je opravdu pocta :wink:
Snad mé tipy pomohou dalším průkopníkům této úžasné metody

Tak metoda je to nezpochybnitelně výborná a za mnoho století dostatečně prověřená i když dnešní doba jde poněkud jiným směrem k pěstování nagelovaných mužen a slečinek pro které je něco takového nepřekonatelně fuj. Nicméně předpokládám že ti rozumní se k podobným tradičním a časem prověřeným metodám budou postupně vracet protože nárůst fatálních onemocnění, snadno doložitelný pomocí oficiálních statistik, je k tomu dotlačí.

PříspěvekNapsal: úte pro 03, 2024 5:58 pm 

Přijdou mi vlastně zvláštní reakce okolí, všichni reagují ve smyslu fuj, bizár, nechci to poslouchat, tohle asi nemusím úplně slyšet, apod. A já si naopak myslím, že o této metodě by měl vědět každý, mám například kamarádku s autistickým dítětem a vůbec o tom nechce slyšet, ani si o tom nic nezjistí, nepřečte, prostě doktoři řekli nevyléčitelné a já si to břímě musím nést.....Proto jsem šťastná, že mám tak úžasnou kamarádku, která k tomu od začátku přistupovala až s vědeckou zvídavostí a ani na moment nezaváhala.

PříspěvekNapsal: úte pro 03, 2024 9:00 pm 
Administrátor
Administrátor

Mari.Majda píše:
Přijdou mi vlastně zvláštní reakce okolí, všichni reagují ve smyslu fuj, bizár, nechci to poslouchat, tohle asi nemusím úplně slyšet, apod. A já si naopak myslím, že o této metodě by měl vědět každý, mám například kamarádku s autistickým dítětem a vůbec o tom nechce slyšet, ani si o tom nic nezjistí, nepřečte, prostě doktoři řekli nevyléčitelné a já si to břímě musím nést.....Proto jsem šťastná, že mám tak úžasnou kamarádku, která k tomu od začátku přistupovala až s vědeckou zvídavostí a ani na moment nezaváhala.

To je opravdu dobré mít někoho podobně nastaveného ve svém okolí protože ve dvou se to vždy lépe táhne. Jinak té kámošce řekněte že autizmus je většinou projevem rozhozeného mikrobiomu a konkrétně bakterie alistipes často stojí za tím problémem. Výzkumy naznačují, že složení střevního mikrobiomu, včetně přítomnosti bakterií rodu Alistipes, může mít zásadní vliv na poruchy autistického spektra (PAS). Některé studie ukazují, že děti s autismem mají odlišné složení střevní mikroflóry ve srovnání se zdravými jedinci a srovnáním mikrobiomu se citelně zlepší jejich stav.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 603 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 37, 38, 39, 40, 41

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]