Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je čtv úno 06, 2025 12:02 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: WTF
PříspěvekNapsal: sob pro 21, 2024 9:55 am 

wow

Přílohy:
wow.jpg
wow.jpg [ 216.92 KiB | Zobrazeno 1333 krát ]

Předmět příspěvku: Re: WTF
PříspěvekNapsal: sob pro 21, 2024 7:23 pm 
Administrátor
Administrátor

D-O-M píše:
wow

Krásné, jak jste si to pořídil.

PříspěvekNapsal: pon pro 23, 2024 1:16 am 

V pátek jsem byl na brigádě ve skladu Roh*íku a měli tam suchý led a možná ještě něco, na podlaze bylo něco vylité čím jsem určitě prošel než to přejeli umývacím strojem. Zhruba po půlce 12h směny mě začaly bolet nohy jako kdyby mi měly upadnout a chůze se stala bolestivou, přičítal jsem to nachozené vzdálenosti, ale kdo ví. V sobotu jsem se probudil s tímto na nohou, resp. v sobotu ráno jsem si toho všiml. Je to kolem dokola, tam kde se u širších džín dřou nohavice o sebe navzájem je toho víc. Díval jsem se na popáleniny suchým ledem, ale ty zdá se vypadají jinak. Nebolí to ale teda chujví co to je a moc se mi to nelíbí. Lekařka bude mít v pondělí poslední den jestli vůbec, poměrně zabitý celý týden. Jen mě napadlo jestli už jste to někdo neviděli takový pěkný úkaz.

PříspěvekNapsal: pon pro 23, 2024 9:51 am 
Administrátor
Administrátor

D-O-M píše:
V pátek jsem byl na brigádě ve skladu Roh*íku a měli tam suchý led a možná ještě něco, na podlaze bylo něco vylité čím jsem určitě prošel než to přejeli umývacím strojem. Zhruba po půlce 12h směny mě začaly bolet nohy jako kdyby mi měly upadnout a chůze se stala bolestivou, přičítal jsem to nachozené vzdálenosti, ale kdo ví. V sobotu jsem se probudil s tímto na nohou, resp. v sobotu ráno jsem si toho všiml. Je to kolem dokola, tam kde se u širších džín dřou nohavice o sebe navzájem je toho víc. Díval jsem se na popáleniny suchým ledem, ale ty zdá se vypadají jinak. Nebolí to ale teda chujví co to je a moc se mi to nelíbí. Lekařka bude mít v pondělí poslední den jestli vůbec, poměrně zabitý celý týden. Jen mě napadlo jestli už jste to někdo neviděli takový pěkný úkaz.

To mají v Rohlíku docela zajímavé pracovní prostředí, asi by bylo vhodné to pracoviště považovat za rizikové a brát za to minimálně rizikový příplatek což jak se mě z doslechu doneslo asi moc reálné nebude protože Rohlík na zaměstnancích dost šetří. Zkušenosti s něčím podobným pochopitelně nemám protože nedovedu odhadnout co za tím vlastně stálo což by bylo nutné znát pro nějaké smysluplné řešení.

PříspěvekNapsal: pon pro 23, 2024 10:07 am 

Zaslechl jsem názor, že jde o purpuru, což mi nesedí na to, že vyrážka je až od linie ponožek a ne pod.

PříspěvekNapsal: pon pro 23, 2024 12:20 pm 
Administrátor
Administrátor

D-O-M píše:
Zaslechl jsem názor, že jde o purpuru, což mi nesedí na to, že vyrážka je až od linie ponožek a ne pod.

Ono když se podíváte jak jsou ty nohy od linie ponožek nateklé je tam podle všeho i nějaký vnitřní problém. Pokud ty otoky jsou i bez té vyrážky podíval bych se po příčině těch otoků.

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]