Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je stř led 15, 2025 6:02 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 79 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Kalcifikace měkkých tkání
PříspěvekNapsal: pon led 06, 2025 3:18 pm 
Offline

Registrován: úte bře 18, 2014 11:54 am
Příspěvky: 328
Pomůže dát do pitné vody šťávu z citronu? Kyselina by měla s vápníkem zreagovat. Otázkou je, jestli to nějak pomůže s odvápněním měkkých tkání v těle?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kalcifikace měkkých tkání
PříspěvekNapsal: pon led 06, 2025 6:23 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28431
Bydliště: Poděbrady
kov píše:
Pomůže dát do pitné vody šťávu z citronu? Kyselina by měla s vápníkem zreagovat. Otázkou je, jestli to nějak pomůže s odvápněním měkkých tkání v těle?

Tím pouze získáte jinou formu vápníku ale nedojde k jeho odstranění. Dále je otázkou zda je potřeba ho odstraňovat protože správně se má zabudovat do kostí a zubů což je podstatné a i potřebné a na to je potřeba tělu dodávat kofaktoriální prvky a vitamíny jak se zde již mnohokrát řešilo.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kalcifikace měkkých tkání
PříspěvekNapsal: úte led 14, 2025 5:37 pm 
Offline

Registrován: úte bře 19, 2024 5:51 pm
Příspěvky: 10
Myslím, že nejlepší proti kalcifikaci měkkých tkání je pravidelně jíst natto, protože natto je nejlepší zdroj přírodního vitamínu K2. Tento vitamín je v boji s tímto problémem nejdůležitější.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kalcifikace měkkých tkání
PříspěvekNapsal: stř led 15, 2025 5:28 pm 
Offline

Registrován: pát bře 29, 2024 10:53 am
Příspěvky: 60
ladoňka píše:
nejlepší proti kalcifikaci měkkých tkání je pravidelně jíst natto
Mňa z natta bolelo brucho :(. Fermentoval som hrachové, pretože som nemal po ruke sóju, ale to by nemal byť problém. Neviem, či by pomohlo prevarenie, pretože tie bacily, ktoré produkujú K2, sú ako nezmar - vydržia hodne. Len pre zaujímavosť: najviac K2 sa vytvorí fermentáciou sóje, najmenej cícer/cizrna.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 79 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz