1) Nespomenul som Slovensko, pretože na tej mapke je žlté ("illegal"). Nemám čas študovať internety (zákony, bulvár, konšpi-stránky ap), musím riešiť operatívu, tak ako väčšina dospelých ľudí, ktorí nežijú s maminkou (to nie je kritika, ale smutný fuckt).
2. Nauč sa čítať s porozumením! Explicitne som napísal, že niektoré štáty penalizujú problémy, ktorým čelili v minulosti a iné zase nie. Vedel si, že vo Francúzsku je trestné pomenovať prasa Napoleón? Proste to zostalo v ich zákonoch z dávnej minulosti, lebo len človek, ktorý sa nudí ako ty, má hafo času riešiť cocotiny. Nespomenul som psa, pretože ma napadli ako prvé tieto dve zvieratá. USA je traidične puritánsky štát, mám chuť napísať štát založený na právnikoch. Arabské krajiny tradične trestajú všetko, že ti odseknú hlavu.
2.1) "Asi podľa teba sex so psom nie je zoofiliou." Mm-hmm, ak nespomeniem nejaké zviera, podľa tvojej pseudo-logiky to znamená, že sex s týmto zvieraťom nie je podľa mňa zoofíliou. Je ti jasné, že som v tom zozname nevymenoval milión ďalších druhov, napr. žaby, bocianov, mačky, papagáje, prasce, myši, pavúky. Mám pokračovať?! A preto podľa tvojej paranoidnej (schizofrénnej) logiky týmto implicitne tvrdím, že sex so všetkými zvieratami, ktoré som nevymenoval, nie je zoofíliou. Žasnem..
3.) Čítanie s porozumením nie je tvoja silná stránka že (?!), viď. bod 2.
3.1) "V takom Holandsku ešte pred pár rokmi existovali doslova PSIE BORDELY (čiže totálne "zmainstreamovaná" zoofilia, a bolo to v súlade so zákonom)" - Áko píšeš, "BOLO". Zrejme problém narástol do obrovských rozmerov a tak to začali tresne riešiť. Lenže ty (ako neliečený schizofrenik) v tom vidíš jasnú konšpiráciu: podľa teba sa to nerieši, pretože ľudia sú skazení, svet je jeden veľký Satan a všetci sme psychopati. (to nie je kritika, ale diagnóza)
4.) "si medzi riadkami ospravedlnil choré konanie rôznych ľudí a národov, a ani len jedným slovom si nezhanil incest a zoofiliu" - viď. bod 2) ty proste nemáš mentálnu schopnosť pochopiť písaný text a vkladáš mi "do úst" myšlienky, ktoré som nepovedal resp. nenapísal (na jazykovú bariéru sa nemôžeš vyhovoriť a to nie je kritika, ale dosť smutné) A zároveň bod 3.1. podčiarknutý text. Áno, svet je jeden veľký Satan a všetci sme morálne skazení psychopati a hlavne.. obyčajné bezvýznamné ovce.
Vidím, že nič sa u teba nezmenilo - je to len čím ďalej, tým horšie..
|