Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je stř srp 27, 2025 10:21 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4105 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 269, 270, 271, 272, 273, 274  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Očista jater
PříspěvekNapsal: čtv črc 10, 2025 12:50 pm 

No s tema vnitrnostma nevim. Chronicka toxicita vitaminu A je skutecna vec. Ostatne kdybych si to nemyslel, tak uz nejakych 7 let nedrzim stravu nizkou na vitamin A... Ja to s nim skutecne hodne prehanel radu let. V kombinaci s toxicitou medi ktera zrejme snizila zinek docela smrtelna kombinace. Protoze bez zinku nejede produkce retinol binding proteinu.. Jeste k tomu v mem pripade, kdy mam celozivotni problemy s nizkou stitnou zlazou jsou vysoke davky vitaminu hodne blbny napad.. On totiz blokuje stitnou jak blazen. V podstate cim rychlejsi metabolismus tim vic telo spotrebovava med a retinol a naopak. Cim nizsi metabolismus tim vic se ho v tela kumuluje.. Kazdopadne zajimava zkusenost byt opravdu precpany vitaminem A a nasledny detox.. Ten byl teda sileny zhruba rok na strave chude na vitamin A. Pak se to postupne uklidnovalo.. Souhlasim s vit D ZE SLUNCE. Ale proste z me zkusenosti bch nikomu nedoporucil jist organy ani jatra ani ledviny. Naprosta vetsina lidi jsou slow oxidizers a pokud nejak znas principy vlasove analyzy tak vis, ze tihle lidi by se nemeli na takova hovezi jatra plna medi a retinolu ani podivat.. Jinak vit D z doplnku brutalne snizuje draslik(stitna zlaza) a zveda vapnik. Ktery ma slow oxidizer uz tak vysoky.. Proto ho lidi co se divaji na sirsi obrazek proste doplnky z D taky nedoporucuji. Musim uz konecne zase udelat vlasovku v ARL a tentokrat pojedu ten jejich program. Jinak se z toho nevyhrabu.. Prikladam nazornou ukazku jak vypadaly moje vlasovky v roce tusim 2018 a 2019. Ta druha s horsima hodnotama kdy spadl brutalne sodik to jsem vysadil T4. To asi nebyl dobry napad.. Ale aspon diky te rtuti ktera me tam vystrasila jsem si zajel do Yurmaxu v Praze na odstraneni amalgamu..

Přílohy:
Bez názvu.png
Bez názvu.png [ 230.43 KiB | Zobrazeno 788 krát ]

PříspěvekNapsal: čtv črc 10, 2025 2:10 pm 

Já potvrzuji, že dokud jsme doma dělali zabijačky, tak v tlačence, jitrnicích a jelítkách, taktéž paštice s vejci zmizely všechny vnitřnosti (srdce, plíce, ledvinky, játra, slezina a krev), jenom mozeček se podával upravený zvlášť. Podle mě je to tak správně, ne si vybrat jenom zpracované maso ze supermarketu.

https://vk.com/irenaaneri
https://www.naturalnews.com/

Citát: "Nemoc je okem viditelná a elektroakupunkturou měřitelná, i když nemocniční laboratoř mlčí."

PříspěvekNapsal: čtv črc 10, 2025 3:12 pm 

Asi se shodneme na tom co je z nejakeho evolucniho a historickeho hlediska spravne. Kdy je vsechno v rovnovaze a v souladu s tim jak to priroda zamyslela. Ovsem metabolismus vit A je opravdu komplikovany v kontextu dnesni doby a zdravotniho stavu lidi. Muzu te ujistit, ze opravdu neplati to "prirodnim vitaminem A ze zvirat a rostlinek se nemuzes predavkovat. Pokud nesnis naraz jatra ledniho medveda a pod.." tomuhle bludu jsem taky veril a podle toho dopadl. Nehlede k tomu, ze je uplne jedno jestli to je treba retinol z jater nebo retinol palmytat z doplnku. Chemicky naprosto totozna vec. Netusim jak do hloubky jsi tuhle problematiku vitaminu A studoval. Faktem je, ze mainstream u techto latek casto vubec neresi chronickou toxicitu. Vykladaji jen o te akutni. To je prave velky problem u vitaminu A. Kdyz nekdo ji denne treba 3x tolik co je doporucnea denni davka, tak problemy nezacnou za tyden, mesic nebo rok, ale klidne za 10-20 let az se naplni jatra a zacne "pretekat" do ostatnich tkani a organu. Uplne stejny pripad jako u medi.. Jinak Typek co si vylecil chronicky ekzem a selhani ledvin stravou chudou na vitamin A nema ve strave vitamin A skoro zadny jen ve stopovem mnozstvi pres 10 let. Nebyl na to zdravotne lepe. Podle mainstream dokturku uz by mel byt slepej a mel by se rozpadat... https://ggenereux.blog/
Lidi kteri taky jedou stravu chudou na vitamin A dlouhe roky maji stale "idealni" hladinu v seru. Tolik k nesmyslum od dokturku kteri tvrdi, ze za par mesicu bez vit A clovek zacne mit vazne zdravotni problemy z nedostatku..
Je to uplne stejny pripad jako med a zelezo. Zelezo v tobe taky akumuluje a pokud nekrvacis tak jako lidi driv diky urazum, boji, lovu, parazitum a pod.. Tak drtiva vetsina lidi ma ve starem veku prebytek zeleza ktery zpusobuje oxidacni stres a ten nasledne vsechny degenerativni choroby vcene rakoviny.. Vitamin A, zelezo a med. Nejvetsi pruser co se chronicke toxicity tyce. Hovezi jatra narvana presne temahle prvkama je to posledni co bych doporucil beznemu cloveku. Starsimu muzi uz vubec ne. Tak maximalne mlade podvyzivene divce ktera byla cely zivot na veganske strave...
Jeste k te eliminaci prebytku. Jak vitamin A tak med jdou ven zejmena se zluci a to jeste hodne pomalu i za idealniho stavu. Kdo ma ale problem s tvorbou a tokem zluci(kolik ze % lidi ma vyoperovany zlucnik a kameny?) tak se zadna eliminace prebytku nekona. No a o zeleze tam se neni o cem bavit. Jedina efektivni cesta ven je s cervenyma krvinkama. Takze pokud nekdo zere cervene maso, vnitrnosti a pod. denne a neni to pravidlene krvacejici zenska, tak pro zachovani idealniho stavu by mel rocne upustit minimalne ten litr krve a to je rec o cloveku co neni geneticky nakloneni k vysoke vstrebtelnosti zeleza a jakoze je tech lidi hodne a zadny z nch to netusi. Tak tam ani to upusteni litru za rok stacit nebude..

PříspěvekNapsal: čtv črc 10, 2025 5:46 pm 

RE na Ÿura: No a já měl hladinu vitamínu A tak nízkou, že stačilo pozřít oranžovou papáju s několikanásobně vyšší biologickou využitelností karotenoidů a rázem bylo po ranním průjmu. Také si nemyslím, že by mi tlak spadl bezprostředně po vitamínu D (nikdy se tak nestalo, ani při větší dávce), ale po stimulaci tvorby oxidu dusnatého či vytvořením thiosíranu za přítomnosti CoQ10 a jemu podobných vitamerů K. Zrovna tak anémie u žen, které si oškliví pivo a vnitřnosti a pak se diví, že se jim bez křemíku, ceruloplasminu a mědi nevstřebává železo. Ono těch lidí, kteří zároveň užívají doplňky a samá játra v populaci zase tolik nebude, zrovna tak rybáren po listopadu 1989 nějak ubylo.

Carotenoids are more bioavailable from papaya than from tomato and carrot in humans: a randomised cross-over study
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23931131/

Citát: "Nemoc je okem viditelná a elektroakupunkturou měřitelná, i když nemocniční laboratoř mlčí."

PříspěvekNapsal: čtv črc 10, 2025 7:11 pm 

Ano bezny clovek se neprejida jatry. Protoze jim to prirozene nechutna. Ta doslova kovova chut a taky delaji dobre.. Problemy nastanou, kdyz se nekdo zacne snazit "jist zdrave" prestane poslouchat svoje telo a zacne tam neco prat na silu protoze si neco precetl nebo neco zaslechl od nejakeho "experta" na dlouhovekost a pod.. Jinak nevim co mas furt s tim pivem. Pivo je esrogenni bomba ktera ti jen privodi estrogenni dominanci a toxicitu medi. Ta trocha kremiku co tam je nic nezachrani. :mrgreen:

PříspěvekNapsal: pát črc 11, 2025 6:40 pm 
Administrátor
Administrátor

Ÿura píše:
Jardo je to přesně jak píšete. Jestli očista dokáže takhle odstranit i velké množství měďi. Tak to je určitě příjemný bonus. Dnes dávám po 2 letech očistu. Tak jsem zvědavej.. Já mám problémy s měďí už nějakých 15 let. Ani root cause protocol od Robbinese nepomohl. Ba naopak všechno se po konzumování hovězích jater které jsou narvané vitamínem A, a mědí jen zhoršilo.. Moje měď v krvi jde neustále dolů. Teď na posledním testu 9,6 takže hodně pod ref. mezí a Ceruloplasmin zůstává na spodní hranici ref. meze kolem 20-21. Teď už vím kde je problém. Podcenil jsem chronický stres v kterém žiju a který jsem si postupem času sám vytvořil. To je důvod proč nemám po tak dlouhou dobu žádný tok žluči s vyjímkou kdy jsem byl v Chorvatsku na brigádě. Kde jsem ten stres neměl a moje stolice byla dokonalá. Tmavě hnědé klobásy, které ze mě lezly bez sebemenší námahy a které neplavaly na hladině. Přijedu domů do prostředí které mě stresuje a okamžitě světlá stolice, která plave na hladině.. škoda že jsem se neodstěhoval a nezměnil život už dávno. Teď to musím udělat stejně, jen to bude horší kvůli tomu že jsem starší a mám víc problémů. Ale je to těžké toxicita měďi kvůli té absenci eliminaci staré žluči dělá s psychikou opravdu neskutečné věci.. Vidím to i u otce, který měl raka prostaty a narvali ho estrogenama což mu taky bloklo tok žluči a způsobylo toxicitu mědi. To amé mé sestry která ma estrogenní dominanci a stravu chudou na zinek a bohatou na měď.. čím větší toxicita. Tím nižší měď v séru(vázané na ceruloplasmin) a tím víc příznaků nedostatku měďi. Tohle bohužel nechápou ani doktoři. Těm kdybych ukázal všechny moje krevní testy za posledních 10 let. Tak mi dají infuzi měďi a já tam zdechnu.. Takže si to musím vyřešit sám. Odstěhovat se abych měl na sebe klid a moje tělo nebylo ve stresu a začala žluč proudit a tím i začala odtékat přebytečná měď.. Drtiva většina lidí ma nadbytek jak měďi tak vit A. Muži teda hlavně železa a ženy měďi.. Ty pak v těle oxidují a způsobují všechno od urychleného stárnutí po rakoviny a pod..

edit-hm tak jaterka za mnou. Ještě něco trochu leze ven, ale nic moc. Dohromady tak 1 vrchovata polevkova lžíce. Jinak už jsem si zase připoměl proč se nemám k tomu třeba do 15 dní, měsíce opakovat. Ty stavy jsou fakt hrozné. Už v den očisty, kdy nejím a piju epsomku se cítím opravdu blbě. Pak docela boj nevyzvracet ten mix oleje a citrusového džusu a pak ty stavy ráno na zvracení. Do toho se fakt přemáhat s pitím další epsomky a pak klystýry. No je to peklo. Přemýšlím, jestli jsou vůbec potřeba takové dávky té citronové šťávy. Protože bych řekl, že to je to hlavní s čeho se mi dělá blbě. Usuzuji to z toho, že se mi často udělá blbě ráno, když na lačno vypiju šťávu pouze z jednoho citrónu. Natož pomalu 200ml při očistě.. Asi by mi seděla víc očista jednodušší ve stylu prostě pár dní předem brát kyselinu jablečnou a jíst normálně jen stáhnout tuky na pomyslnou nulu. V den očisty klidně ještě obědvat, ale už jen opravdu něco lehkého. Večer udělat klystýr a vyčistit střevo a pak si dát třeba kolem 100ml oliváče a šťávu z jednoho citrónu a zalehnout a ráno zase vyčistit klystýrem a pak už normálně jíst a pít podle pocitu. To přece musí fungovat stejně a nerozhodí to tak elektrolity jako ta hladovka s epsomkou.. Schválně to takhle vyzkouším za 2-3 týdny a uvidím jaký bude rozdíl ve výsledku..

V zásadě bych to viděl stejně jak to okolo té mědi tak s tím pokusem o očistu jater, ale můžete vyzkoušet třeba dlouhodobě dávat taurin nebo TUDCA to spouští tok žluče taky slušně.

PříspěvekNapsal: pát črc 11, 2025 6:52 pm 
Administrátor
Administrátor

Alopat píše:
Ano, ta strava s dostatkem antioxidantů a vitamínů rozpustných v tucích, kterých se urbanizovaným lidem v průmyslově vyráběné stravě nedostává a následný pobyt na sluníčku, je přesně tím důvodem snížení oxidačního stresu a rovněž kvalitní defekace. Mně třeba po večerním obžerství na grilovačce a druhý den pochoďáku na ostrém slunci, až se mi vyšisovalo na zádech bavlněné tričko, takto spadl na tři dny krevní tlak na normál, takže nejste výjimkou a bílé pláště by to patrně nazvali spontánní regresí. Právě proto usuzuji, že čím více na sever (méně UV záření), tím větší potřeba vnitřností a tuku v řekách plovoucích či na loukách pasoucích se zvířat. Pokud tyto živiny chybí (včetně vitamínů B rozpustných ve vodě), tak tělo chřadne a k tvorbě buněčné energie se spotřebovávají nejenom svaly, ale i některé neurotransmitery a následuje psychická nepohoda.

S tím nelze než souhlasit, nakonec zvyky předků takové logické počínání i potvrzují, rozhodně se nedá Eskymák dlouhodobě vyživovat banánama nebo rovníkový Afričan velrybím tukem a tulením masem. Každopádně je potřeba si uvědomit že i toho nejlepšího moc škodí, v zásadě vždy je potřeba si příjem těchto kritických nutrientů minimálně orientačně kontrolovat na nutriční kalkulačce nebo jednou za čas laboratorním vyšetřením.

PříspěvekNapsal: pát črc 11, 2025 7:13 pm 
Administrátor
Administrátor

Ÿura píše:
Ano bezny clovek se neprejida jatry. Protoze jim to prirozene nechutna. Ta doslova kovova chut a taky delaji dobre.. Problemy nastanou, kdyz se nekdo zacne snazit "jist zdrave" prestane poslouchat svoje telo a zacne tam neco prat na silu protoze si neco precetl nebo neco zaslechl od nejakeho "experta" na dlouhovekost a pod.. Jinak nevim co mas furt s tim pivem. Pivo je esrogenni bomba ktera ti jen privodi estrogenni dominanci a toxicitu medi. Ta trocha kremiku co tam je nic nezachrani. :mrgreen:

Já pivu také moc nefandím i když v rozumném množství zase tolik škody nenapáchá a křemík se dá získat v pohodě z přesličkového čaje což nakonec doporučoval pít pravidelně švýcarský farář Johann Künzle a ten byl na byliny vyhlášený odborník.

PříspěvekNapsal: pát črc 11, 2025 9:22 pm 

Dobrý den,
je, prosím, možné se do této očisty bez obav pustit i v případě sonografického nálezu cholesterolových kamenů ve žlučníku velikosti do 8mm?
Předpokládám, že ano, když uvádíte možnou dilataci žlučovodů pro průchod kamenů až velikosti švestky. Jen mám trochu obavy doporučit známému tento postup, když složení kamenů ve žlučníku je jiné, konkrementy mohou být ostré a napáchat cestou nějaké škody.
Díky předem za odpověd!

PříspěvekNapsal: sob črc 12, 2025 2:49 am 

Ÿura píše:

Estrogenní dominanci způsobuje především stárnutí, ale je na rozhodnutí každého soudruha, jaký zdroj křemíku si s ohledem na jeho biologickou využitelnost zvolí, aby u něj nedocházelo k hromadění hliníku, mědi a železa v mozku. Jediná kovová chuť, kterou kdy zaznamenal, byly loupané mandarinky a zavařený ananas v původních pozinkovaných plechovkách bez epoxidového nástřiku.
Ceruloplasmin in neurodegenerative diseases
https://www.researchgate.net/publication/7499425_Ceruloplasmin_in_neurodegenerative_diseases

PříspěvekNapsal: sob črc 12, 2025 7:56 am 
Administrátor
Administrátor

Lorin píše:
Dobrý den,
je, prosím, možné se do této očisty bez obav pustit i v případě sonografického nálezu cholesterolových kamenů ve žlučníku velikosti do 8mm?
Předpokládám, že ano, když uvádíte možnou dilataci žlučovodů pro průchod kamenů až velikosti švestky. Jen mám trochu obavy doporučit známému tento postup, když složení kamenů ve žlučníku je jiné, konkrementy mohou být ostré a napáchat cestou nějaké škody.
Díky předem za odpověd!

U té velikosti švestky se bavíme o cholesterolových kamenech tedy měkkých konkrementech, ale u tvrdých je to trochu něco jiného. Některé menší tvrdé plus cholesterolové a takové blátíčko projdou a tím se zlepší tok žluče což v konečném důsledku začne pomalu rozpouštět ty tvrdé usazeniny. Tak jako tak je základní pro úspěšné vyloučení maximalizovat tok žluče tedy snažit se o stále kaštanově hnědou stolici což je ukazatel správného toku žluče. Pochopitelně si lze mimo očisty pomáhat vícero způsoby podpory toku žluče z nichž mnohé jsem zde již popisoval tedy ve zkratce hořké byliny, taurin, Ox bile, TUDCA, ursosan. Ne vše naráz ale některé z těchto složek je možné kombinovat a k tomu strava podporující tok žluče, případně pravidelné masáže postižené oblasti, on ten bordel z jater jde i vymasírovat.

PříspěvekNapsal: sob črc 12, 2025 8:57 am 

Alopat píše:
Estrogenní dominanci způsobuje především stárnutí, ale je na rozhodnutí každého soudruha, jaký zdroj křemíku si s ohledem na jeho biologickou využitelnost zvolí, aby u něj nedocházelo k hromadění hliníku, mědi a železa v mozku. Jediná kovová chuť, kterou kdy zaznamenal, byly loupané mandarinky a zavařený ananas v původních pozinkovaných plechovkách bez epoxidového nástřiku.
Ceruloplasmin in neurodegenerative diseases
https://www.researchgate.net/publication/7499425_Ceruloplasmin_in_neurodegenerative_diseases

Hehe a co je starnuti? Akumulace medi v tele? Vyssi telesny tuk a naasledna aromatizace? Spatna funkce jater a jeji schopnost metabolizovat a vylucovat prebytek estrogenu? Urcite to neni o starnuti. Proc mame dneska chlapce s estrogenni dominanci a pak vidis 80 leteho borce, ktery nema zadne znamky estrogenni dominance? Ja jsem dnes nejstarsi kdy jsem byl a muj estrogen je tesne nad spodni hranici referencni meze. Coz je az moc nizko. Proto momentalne zkousim nebrat zinek a ostatni antagonisty medi, abych ten estrogen trochu zvedl..

PříspěvekNapsal: sob črc 12, 2025 9:58 am 

Btw Jardo co rikate na Artichoke Leaf Extract nebo Dandelion root extract na tu podporu zluci? Kdyz nad tim tak premyslim, tak mozna ty problemy se zluci u me jsou i tim, ze nemam problem jist jidla typu kureci na vode s ryzi a zeleninou, lzicka olivace a trocha soli a pod.. Proste jidla ktera zrovna asi nejak vyrazne nestimuliji produkci slin a tim padem i zaludecnich stav vcetne zluci.. Myslite, ze ta horka chut je tam zasadni? Proste co bych mel pridavat do tech jidel, abych to telo nabudil na tu produkci stav.. Davat treba neco takoveho https://www.parkfit.cz/doplnky-stravy/p ... -s-answer/ pred jidlem a nebo staci nejake koreni? Sul(mixuju 50% sul a 50% chlorid draselny) a olivac urcite te stimulaci traveni pomahaji, ale asi je to furt malo. U me to takhle bylo dlouhe roky. Klasicka kulturisticka strava typu ryze, libove maso, proteinak, vlocky a pod.. To proste nestimuluje zluc vubec no. Takze to asi bude trvat nez ty zlucovody proplachnu.. TUDCA to jsem zkousel xkrat a zazraky se nekonaly a vzhledem k cene jsem to vzdal. Tak mozna na to jit s tou horkou chuti pred kazdym jidlem a mozna toho tuku- olivace bych mel pridat jestlize to je opravdu jediny zdroj tuku? Davam fakt max 15-20g kdyz mi to ujede. Ale i takova davka by mela stimulovat zluc ne..

PříspěvekNapsal: sob črc 12, 2025 11:37 am 
Administrátor
Administrátor

Ÿura píše:
Btw Jardo co rikate na Artichoke Leaf Extract nebo Dandelion root extract na tu podporu zluci? Kdyz nad tim tak premyslim, tak mozna ty problemy se zluci u me jsou i tim, ze nemam problem jist jidla typu kureci na vode s ryzi a zeleninou, lzicka olivace a trocha soli a pod.. Proste jidla ktera zrovna asi nejak vyrazne nestimuliji produkci slin a tim padem i zaludecnich stav vcetne zluci.. Myslite, ze ta horka chut je tam zasadni? Proste co bych mel pridavat do tech jidel, abych to telo nabudil na tu produkci stav.. Davat treba neco takoveho https://www.parkfit.cz/doplnky-stravy/p ... -s-answer/ pred jidlem a nebo staci nejake koreni? Sul(mixuju 50% sul a 50% chlorid draselny) a olivac urcite te stimulaci traveni pomahaji, ale asi je to furt malo. U me to takhle bylo dlouhe roky. Klasicka kulturisticka strava typu ryze, libove maso, proteinak, vlocky a pod.. To proste nestimuluje zluc vubec no. Takze to asi bude trvat nez ty zlucovody proplachnu.. TUDCA to jsem zkousel xkrat a zazraky se nekonaly a vzhledem k cene jsem to vzdal. Tak mozna na to jit s tou horkou chuti pred kazdym jidlem a mozna toho tuku- olivace bych mel pridat jestlize to je opravdu jediny zdroj tuku? Davam fakt max 15-20g kdyz mi to ujede. Ale i takova davka by mela stimulovat zluc ne..

Tak pampeliška proč ne ale z mého pohledu je nesmysl kupovat nějaké kapky když ta bylina je všude kolem zcela zdarma prakticky po celý rok, tedy spíše ji jíst přímo nebo si udělat z ní salát. Jako čaj bych řekl je slabá ta hořká chuť by měla být opravdu hnusná tedy spíše vyzkoušejte třeba andrographis nebo hercampuri oboje na e-schopu máme a oboje funguje myslím solidně. Také tam máme taurin toho můžete klidně 4 g denně a na barvě stolice je to zpravidla celkem hned markantní. Pokud jde blbě žluč problémy na sebe nenechají dlouho čekat tedy odtok žluče je po obnovení HCl v žaludku hned následnou prioritou.

PříspěvekNapsal: sob črc 12, 2025 12:34 pm 

Taurin, glycin beru dlouhodobe. Nezaznamenal jsem nic co se jetar a zluce tyce.. Jinak ta pampeliska je ale extrakt z korene ne listy. Ty jsem pred lety trhal a zral a nepomohlo to. Ale ted ctu, ze je to silne diuretikum ktere z tela vytahuje i draslik. Tak na to teda prdim.. Asi vyzkousim ten artyčok ktery si lidi pochvaluji co se te zluci tyce.. Mimo to se snazim teda byt minimalne napjaty. Uvolnovat se klidnym dychanim a casto masiruju. Nebojim se ty prsty zaborit fakt hluboko pod zebra. Pred ocistou jsem mel zajimave pocity. Napr kdyz jsem mel zanorene prsty v oblasti zlucniku a snazil se hluboce dychat, tak jsem mel bodave bolesti treba na krku. To ted zase zmyselo. Za tyden dam dalsi ocistu.. Nedam tem jatrum pokoj dokud se nerozjedou. Je mi jasne, ze to je zasadni problem. Podle me i diky tomu mam problemy s tou lymfou, bolave uzliny pod usima, casto citlive mandle.. proste jak nefunguje odtok bordelu ze zluci, tak to pretezuje ledviny a ty pak nestihaji filtrovat bordel z lymfy.. Kazdopadne uvazuju o nejakem cisteni od patogenu. Zacal jsem omezemin cukru, protoze spatna absorbce fruktozy casto ten bordel vyzivuje. Tak davam maximalne dextrozu do vody kdyz jedu na kole.. Davam hodne cesneku, zeru hrebicek a premyslim, ze bych vyzkousel i oreganovy olej a jak bych rozjel tu zluc a hodnoty ledvin by klesly do idealnich cisel, tak bych dal neco takoveho https://www.parkfit.cz/doplnky-stravy/o ... F0QAvD_BwE

Btw vsichni a to jako fakt vsichni celosvetove doporucuji ostropestrec mariansky na jatra. Je to vzdycky prvni vec kterou lidi doporuci. Tak jsem zral ty seminka nadrcena a zacaly me z toho bolet bradavky. Citil jsem jak mi normalne roste gynekomastie. Dal jsem ho i mamce na jatra a ta mela dokonce vytok z bradavek z toho. Vylekala se ze ma raka a utikala na kontrolu.. Slysel jste nekdy o takove reakci?

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4105 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 269, 270, 271, 272, 273, 274  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]