JanJan píše:
Prosim, chcem sa poradit. Uz dlhsie roky som chory, a nakolko mi nic nezaberalo zacal som uzivat MMS.
Skutocne po nejakom raze mi to pomohlo, zacal som byt taky ako ked som mal 20 rokov, cize velka zmena, uzival som ho cca 3 tyzdne, potom som prestal, no po mesiaci sa mi zase uvedene potiaze vratili. Skusal som to po 2x tak , vzdy to bolo super v case uzivania, no ako som ukoncil uzivanie (mal som 2 etapy po 2och mesiacoch) sa mi po tom naskytli potiaze a to take, ze mi vsade - v celom bruchu maximalne skrkalo, a znizil sa mi i tlak o dost. Bol som u lekara, ten povedal, ze mam zvysenu crevnu mobilitu. O lieku som mu nespominal, lebo viem, ze by nebol nadseny tomuto lieceniu. Tato crevna mobilita mi trvala viac ako tyzden !
Viete mi poradit odbornika v uvedenom, kde ho osobne i navstivim a poradi mi ako dobre zauzivat uvedeny liek, az to preklenem, resp az sa mi zase uvedene choroby nevratia?
Skutocne mi to pomaha, ale len v urcitom case, a po mesiaci-2och sa mi to choroba vrati. Blizsie by som vysvetlil osobne.
Da sa uvedeny liek uzivat i stalo - denne, co by udrziaval stale stav ako - tak, len aby to neskodilo? Napr 1 kvapku + 5 kvap kys.citronova za den?
MMS není lék a pouze podporuje vlastní imunitní systém, čili užívat ho stále je blbost, tím by jste imunitu patrně zcela vyřadil, což je krajně nežádoucí. Spíše se začněte zajímat o udržení správného pH tělních tekutin a správnou stravu, doplněnou o očistné kroky. Odborník na MMS nikdo není, jde o celkem novou věc a potřebné zkušenosti dosud nejsou. Můj názor je, že bohatě stačí dlouhodobě 6 kapek jednou v týdnu.