Aby ostatní nemuseli skúmať iné stránky, Ryžovú kúra je naprosto jedinečne a vyčepávajúco popísaná tu:
http://eutrofia.sk/?q=node/123Na konci je pripojený aj dokument pre tlač. Odporúčam ho vytlačiť, lebo ak by sa niekto do toho pustil, bude ho potrebovať mať poruke, lebo otázok nastane veľmi veľa, ale v tomto rozšírenom dokumente sú aj odpovede na to, čo sa v minulosti ľudia najviac pýtali. Podnetná je aj diskusia, ktorá nasleduje za tým článkom
Ja osobne som ju pred 2,5 rokmi držala a môžem povedať, že mi veľmi pomohla zrovnať celý metabolizmus, čo ma najviac potešilo zmizli zlé hodnoty pečeňových testov a upravili sa na úplný normál. Je pravda, že som nič nevylepšovala a dodržala som ju do bodky. Chystám sa na ňu teraz na jeseň
Teraz k tým úsadom: Čiastočne ma vtedy viedla k tejto kúre aj neznesiteľná bolesť okolo tretieho prstu na pravej nohe, že som už takmer nemohla chodiť. Odborní mudrcovia nič nenašli a ani nevyliečili. Vyliečila ryžová kúra. Po cca 3 týždňoch bolesť úplne ustúpila ako by nikdy nebola a trvá to dodnes. Neviem teda povedať či odsránila úsady, isté je že niečo z kĺbového púzdra prstu zmizlo, lebo by neprestalo bolieť.