Petra píše:
Dobrý den Jardo, vy žádné plomby nemáte, ale možná, že někdo poradí. Už asi 14 dní si denně ráno čistím zuby MMS + lehce naředěným vodou (kartáčkem). Důkladně jsem je zrcátkem projela a docela jsem se lekla. Je možné, aby se nějak amalgám nebo bílé plomby pomocí MMS nějak rozpouštěly?Přijde mi to jako zubní kámen (nikdy jsem si ho nevšimla). Jelikož je plomb hodně a pokud je to zubní kámen, připadá mi dost rozesetý po celém zubu kolem plomby. Bílé plomby jakoby zahnědly. Možná že jsem to měla na zubech vždycky, jen jsem to neštudovala. Nevíte, jestli je možné? Jednu plombu mám občas cítit na chuť, jako když na ní dáte hliníkovou lžičku
. Poradíte?
A ještě jedna věc. Říkáte, že střevo souvisí s pletí. Pořád mám nečistou pleť, ať dělám co dělám. Po půl roce kolon, každý týden urin. klystýr. Nepřipadá mi při něm, že bych měla střevo nějak značně znečištěné. Myslíte, že by to jednoznačně mohlou souviset třeba s játry?
Díky moc
Tak s tím zkušenosti nemám, ale zdá se mi to divné. Vycházím z toho, že naprostá většina civilizovaného obyvatelstva má zuby v hajzlu a pak by MMS k tomuto účelu nemohl používat skoro nikdo, což jsem na žádném fóru nezaznamenal. Naopak si MMS většina lidí chválí a jsou s jeho aplikací na zuby velice spokojeni. Většina kožních problémů je od zaneseného střeva, ale také je potřeba uvažovat, že nosič nečistot je krev a filtr krve jsou játra. Pokud tedy nezabere dlouhodobá očista střeva. je potřeba opravdu řešit játra a krev. Nicméně klystýr jednou týdně je asi na objektivní posouzení málo, já bych je jel minimálně 14 dní denně a uvidíte, zda se problém upraví.