Jarda píše:
Pokud jste v normě, tak proč to řešíte, jediné co je potřeba řešit, je snaha tyto hodnoty spíše udržet. Jinak ani z moče, ani z krve nejde o nijak stabilní hodnoty a můžou se celkem zásadně lišit již po pár hodinách. Ideální je z tohoto pohledu vlasová analýza, která zaznamenává celkem dost dlouhý časový úsek z vašeho života a o té je zde také celé vlákno.
OK. Ja to neresim, (šli jsme cela rodina na preventivni kontrolu-otec ma srdecni vadu tak mne zajimal u nej draslik...protoze jsem jim koupil aspon tu sul "Mary" v kauflandu (Nacl+KCl).
Aspon ted vime jak na tom jsme - hlavne s Mg a K.
NAOPAK JSEM RAD !- prave diky Vasim radam k horciku+ostatni)se mi jiste zvedla po cca 2mesicich hladina horciku aspon mirne nad minimalni hodnoty(0,8 je spodni hranice pod kterou je clovek podhorcikovany....a to sem na tuty byl, nebot trpim na krece v nohach...a hodlam samozrejme pokracovat s chloridem magnesia(nyni beru 2x denne 2vrchovate moka lzicky!!)
Ted sme zacali se zelenym napojem, mne to nic nedela, ale jiny clen rodiny ma silne bolesti hlavy a cca okolo druhe hodinyvecer (asi organove hodiny) jej to vzbudilo a nemohl spat kvuli te bolest hlavy. Asi vypil moc toho zeleneho napoje, tak mu to snizim na polovinu...
Ještě jednou děkuji!!!