Mat píše:
Skvelé články,až na to že si odporujú. Vjednom píšu, že ovocie je nevhodné a v druhom ho doporučujú, ten istý druh.
tkaže tie pomaranče, jablká, slivky sú vhodné aj nevhodné. Skvelé z toho sa dá vyvodit záver....
Kolko článkov tolko názorov. Ved to je práve to čo ma metie, že neexistuje jednoznačný názor. Napríklad podla stránky vitarian je konzumácia hocakého ovocia vhodná, lebo na nu vplyv vraj nemá. Som z toho v pomykove.
A čo tie zemiaky? píše sa tam, že nie sú vhodné kvoli škrobu. Takže teraz mám vysadit aj tie a štavu z nich?
A tie lieky čo beriem? Tie by nemali náhodou likvidovat tú "potvoru" a vyrovnávat to, ked zjem napr. celozrrnú bagetu alebo jáhly atd. Ten lekár napr. povedal, že sa obmedzovat nemusím. No sto názorov. A teraz si z toho mám vybrat.
Mimochodom, ked budem nadalej pit tú pomaranč štavu a dávat si ráno cesnak tak to by ju malo utlmit nie?
Tú melónovú vyskúšam. Melón zbožnujem.
Tá celozrnná ryža nebráni stolici? Alebo sa to týka iba lúpanej?
Ďakujem
Právě proto jsem Vám to poslal, aby Vám konečně došlo, že nejjednodušší je použít vlastní hlavu, protože každé tělo reaguje jinak, tak ani jednotný názor existovat nemůže. Já sám jsem Vám psal, že dle mého názoru nic syrového nevadí a je třeba si potraviny, co mi nesednou, vyselektovat sám.
Brambory vadí pouze vařené a tak s nimi autoři i uvažují, syrové jsou zelenina a ta je zcela bez problémů.
Dokud je budete brát, tak tu kandidu na uzdě zřejmě udrží, ale také odstraní i ty zbytkové snahy imunitního systému o jejím likvidaci. Můj názor je prášky nejíst a imunitní systém nahodit pomocí fungicidních látek přírodního charakteru, současně s tím dodržovat perfektní životosprávu, to je jediné trvalé řešení, které vede k odstranění kandidy, jako problému na celý život, ale prášek vysadíte a máte ji za pár dní zpátky.
Česnek ji velice komplikuje život, ale chce to širší spektrum fungicidů a i dalších opatření, jako velkou dodávku laktobacilů a rozumné stravování.
Celozrnná rýže naopak stolici pomáhá, jiná věc je její působení na kandidu, ale bez pokusu se to stejně nikde nedozvíte.