Dobré ráno pane Jaroslave,
tato má část,kterou Vám napíši,vím,že patří jinam.Tak jen informativně: výsledky z gyne stěrů byly opět pozitivní.Sestra lékaře mi zdělila,že v této fázi se to neléčí,ale že mám přijít v prosinci na další stěr.
Poslední 3 dny a dnes i nad ránem( aspoň si myslím,byla ještě tma a spát jsem kolem půlnoci) cítívám pobolívání na pravé straně u žeber.To tak občas přes den. No a nad ránem, ležela jsem na pravém bobu,probudilo mě sbíhání slin a pocit na zvracení.Trochu jsem se otočila,ať si ulevím od tlaku a rozdýchávala a polykala.Uklidnilo se to.Vůbec netuším,čím jsem si to způsobila.V době,když jsem plácala páté přes deváté jsem se žlučníkem nikdy problém neměla.Pokud je to žlučník?
Včera jsem neměla zel.šťávu.Ráno jsem jedla 10ks švestek,později tak 3kg vod.melounu a půl litru šťávy z červeného rybízu,kolem 13 hod.vař.zel.fazole,trošku osolené a s troškou másla,posléze zase meloun a ten až do večera.Pro chuť jsem si dávala kokos s kakaem.A to už bylo kolem 20 hodiny.Omega 3 a magnezium si dávám pořád.
Jak mám tělu odlehčit,co dělám až tak chybně?
Na ,,velkou" chodím 2x denně a vesměs je to kypré.Očistu jater jsem ještě nedělala.Epson.sůl už mám doma.
Vím,že mi chybí ve stravě semínka a ořechy,občas si dám,ale není v tom pravidelnost.Bývám docela rychle syta i z ovoce.Vlčí hlad cítím jenom ráno.Vím,že dělám ještě spoustu stravovacích chyb,pořád hledám,co mi vyhovuje nejvíc.
Jinak se cítím moc dobře i na duši.Mějte se hezky,s přáním pěkného dne,Lenka