Teď čtu Budwig-Lněný olej...a píše tam:
" O zdravém životním stylu toho bylo napsáno mnoho...obvykle se doporučují fyzická cvičení a přírodní strava, ALE POKUD ČLOVĚK NEPOROZUMÍ OTÁZCE TUKŮ, NENÍ MU TO VŠECHNO VŮBEC NIC PLATNÉ..."
Na základě zkušeností z tohoto fóra a odjinud, k nezbytné podmínce lněného oleje(spred...sirná patlanina,lněný panenský olej...případně pupalkový apod..), se myslím dá přidat ještě :
OČISTA STŘEVA A JATER(lépe i ledvin), HCL, vhodné pH, DOBRÁ REMINERALIZACE(Mg,Jod,Se,Zn,Fe..atd viz vlakno o Minerálech), obnovená funkce žláz s vnitřní sekrecí a dobrého trávení...
Seznam by mohl pokračovat prakticky vším co zde uvádí na titulní straně webu + v diskusním fóru pan Jarda. Od vody, přes stravu atd.
Nejde mi o nějaký seznam, ten nikdy nemůže být úplný(to je jen příroda ve své celistvosti)...
Jde mi v tomto vlákně ale spíše o poukázání na ne vždy všem zjevné SOUVISLOSTI a VZÁJEMNOU PROVÁZANOST..!!!
... snad to některé z nás pohne o to zajímat se o ty prvky které dosud ignorovali a říkali si "Bez toho či onoho se já obejdu..."