Všeci zdravým.
Nikdy jsem neměl problémi se žlučníkem spíše s váhou.Při mé výšce 182 cm jsem pruměrně vážil 60 Kg
Před tím než jsem se dozvěděl o tomto přínosném webu , co mne dovedlo k jaterní očistě.
Pokusím se stručně.
Tu jednou jsem se rozhodl přibrat na váze,začal posilovat a hodně papat jídelníček složený převážně z relativně velkých porcí špaget 200g a bílé ryže 150g (i několikrát denně,v podstatě každé tři hodiny,jel jsem na kalorie) mixovaných převážně s okurkou hadovkou,paprikou atd. a nejlépe s 2 pol.lžícemi oliv.olej., ovesných vloček 100g(hlavně po ránu).Celé sáčky piškotů,medu,banánů,sladkých tyčinek,sušenky,vejce,občas maso,pečivo spíše celozrnné,závodní jídelna,občas 250g vaničku tvarohu nejlépe v deset večer,mléko jsem nepil,pouze kefír a podmáslí z obchodů,ted už si kefír vyrábím
atd. nepožil jsem jediný potravinový doplněk na přibrání svalové hmoty,toto absolutně nevhodné stravování skončilo acholickou stolicí,jinými slovy sebevražda trávící soustavy asi , takže jsem rychle ubral a vše se srovnalo.A výsledek skoro sedum kilo nahoře během necelého roku,něco svaly něco tuk,sice člověk lépe vypadal,avšak nadměrná potivost v letních měsících,cukání výčka,bulka pod výčkem a hlavně všudy přítomné větry!,na závěr se přidala bolest beder,která po snížení váhy okamžitě zmizela,prostě toho bylo hodně a radši už o tom nebudu psát.
Mimochodem plivací test pozitivní,učinil jsem opatření,podstatné zlepšení výsledek 182 55kg s čistým zažívacím traktem,ale cítím se celkem fajn,uvědomuju si že mám podváhu a budu se jí snažit odstranit rozumnějším počínáním
.
============================================================================================
TAKŽE K TÉMATU.
Jaterní očistu jsem provedl minulí týden v neděly,den před tím jsem jedl hodně jablka ty kyselejší a pil jablečnou štávu bohužel nemám doma použitelný odštavnovač(pouze nejaký eletrický po babičce který udělá strašně odpadu a málo štávy) pro výrobu litrů štáv,takže jsem požil štávu z obchodu tu nejdražší v bio kvalitě udajně dělaná přímo z jablek ne z koncentrátu,skrátka jsem se řídil návodem do půntíku s tím že štávu pro start 0,3l po proceduře jsem s jistým usilím získal přírodní.Sůl jsem bez problémů koupil v lékarně ukázal jsem lísteček se sedmi různými názvy a lékarnice ji hned přinesla.
Průjem spustila spolehlivě už před druhou dávkou takže jsem byl po druhé dokonale pročištěný.Pítí my nespůsobovalo žádné problémi.Játra jsem nahříval průběžně celý den.Olej s grepem jsem vypil taktéž bez problémů usnůl a spal výsledek po první ranní dávce soli je na fotkách(pěkně smradlavý sajrajt),.Ani jeden kamínek(zelený hrášek) nebyl nijak exta tvrdý jsou to ty měkké se zeleným vnitřkem nějaký písek a hromada takových měkých jakoby bílých hrudek vypadaly jako malé mozečky.Velikost ok v sítku 2 mm vetšina z toho když jsem to chtěl pod sprchou očistit se rozbila a skončila v odpadu.Den po procedůře ze mne průběžně odcházela voda i když jsem se najedl druhý den bez problémů.To co ten den ze mne odcházelo pouze s vodou mne docela zaujalo nemáte ponětí o co by se mohlo jednat?Oranžová hrudka(při rozmáčknutí docela špatně vodou smívatelná) s takovým chvostem bylo jich výce.
Už se teším na druhou serii.
Omlouvámse za pravopis.