[quote="6ma":9cre1kyc]Děkuji za odpoved,
dnes jsem zkousel jen plivaci test, teplotu pod jazykem uz asi ne, protoze jsem byl uz 10min z postele a cetl jsem, ze se ma merit jeste v leze po probuzeni( no i presto jsem meril a nameril 34,6 - 35(meril jsem to bezdotykovym teplomerem tak na 4cm, ale predpokladam , ze kdyz ma clovek otevrenou pusu tak teplota klesa, nebo to mohu takto merit?), ale ten plivaci test byl pozitivni(sliny klesly ke dnu)
Strucne pro predstavu co se tyce me stravy a piti, piji vodu z vodovodu(Praha, asi Zelivka) ,ktera je, jak zde na strankach pisete, zamorena estrogenem, takze predpokladam, ze toto vyresim reverzni osmozou?-mam dotaz zda-li na to staci typ 75 GPD Standart(
http://www.filtracevody.cz), popr. doporucujete jiny, vicestupnovy system?
Krome vody piji v posledni dobe ovocne stavy , tak kolem toho 1l denne
Bohuzel jsem vicemene do ted pil velmi mnoho piva a obcas i jineho alkoholu(vecirky atd) , da se rici ze denni prumer byl 4-5 piv, posledni 3 tydny tak 1-2piva denne
Co se tyce jidla, cca pred rokem jsem jedl pomerne hodne sladkeho(kdyz jsem sedel doma u PC, tak nebyl problem snist 2 zmrzliny a k tomu celou cokoladu atd.), ale posledni rok sladke uz moc nejim, jednak na nej nemam ani moc chut a kdyz jo a je po ruce ovoce tak si dam ovoce
Dale -od posledni Šank. jsem jedl kazdy den nekolik krajicu chleba(Sumavy) s lucinou a k tomu nejakou zeleninu, potom obedy ve skolni jidelne(ale sladka jidla temer vubec), no a potom stravovani ve skolnim bufetu -ruzne bagety, popcorn, jogurty, pastiky, rohliky, sem tam banbony a jine sladkosti (proste klasicke sajrajty), obcas KFC,pomerne casto navsteva Cinske restaurace, pizzerie, sem tam svickova, gulas, hovezi vyvar a jina ceska jidla.
to je asi tak hrube shrnuti meho ,,jidelnicku"[/quote:9cre1kyc]
Ta kandida je tedy celkem jasná, ale u té teploty vás malinko uvedu do obrazu. Limitující je pro moje rozhodování o nějakém doporučení teplota 36,6°C a to změřená přesně a tři dny po sobě, tedy ne blábol. Jinak vám vysvětlím, jak by se vaše tělo chovalo při vaší uvedené teplotě pro případ, že by vás napadlo mě zase napsat takovou hovadinu.
Pokud teploměr ukáže, že teplota těla klesla pod
36 °C – mluvíme o hypotermii. Máme nejen pomalejší reakce, ale zpomaluje se nám také schopnost myšlení a úsudek.
A co by se dělo dál, kdyby ukazatel teploty klesal ještě víc?
35 °C – Už se ani nepodepíšeme, nedokážeme pořádně jít, spíše se klátíme.
33 °C – Začíná se projevovat iracionální chování. Svědkům bychom asi připadali jako potenciální chovanci psychiatrické léčebny, kteří se svléknou i ve velkém mrazu.
32 °C – Většina lidí kolabuje.
30 °C – Ztrácíme vědomí, náš organismus pomalu rezignuje. Už se nesnaží nějakým způsobem zvýšit teplotu či ji alespoň udržet. Dýchání nám rapidně klesá, za minutu uděláme jen jeden až dva vdechy.
28 °C – Dostavuje se srdeční arytmie, srdce nám vynechává. Člověk přežije jen s velkými obtížemi.
20 °C – Srdce, pumpa života, přestává pracovat.
Jinak reverzní osmóza určitě vyhovuje, ale podle toho vašeho soupisu jídla a pití bych v té vodě rozhodně neviděl zase takový problém a patrně by ve vašem případě fungovala pořád jak živá voda a tělo by léčila. Ono totiž současné české pivo je nejvhodnější krmení kvasinek, nic lepšího, kromě amerického rychlokvašeného piva, neznám a pít v této situaci pivo je docela hazard s životem. Zbytek výpisu jídla komentovat jednotlivě nemá význam, vše, mimo syrové zeleniny a ovoce, je ideální žrádlo kvasinek, protože každá z těch uvedených lahůdek je zdroj kyselin a zahlenění, což kvasince vyloženě vyhovuje. Prostudujte si toto vlákno