Pavlína píše:
Milý pane Jaroslave.
Děkuji za odpověď. Ohledně možných hrbolků by třeba bylo lepší počkat až po sérii hydrocolonu - tedy až se střevo trochu vyčistí a tím doufám i ozdraví, co myslíte? A to vše co jste napsal že je třeba doplnit opravdu by to dokázala lékořice - myslím nějaká normálně koupená v obchodním řetězci nebo jinde?
Já sama jsem cca půl roku na vitastravě (než jsem se do toho dostala trvalo skoro rok s různými výkyvy). Velice jsem si zlepšila všechny problémy a pracuju na sobě dál. Manžel to vidí a uznává, ale chápu, že nedokáže ze dne na den přeskočit až tam kde jsem já. Sama vím, že jsem potřebovala dostatek času k takové přeměně.
Ale začala jsem dělat syrovou stravu pro nás oba a pro něj lehký teplý oběd (rýže s dýňovými semínky, zelenina, zakápnuto dýňovým olejem) a tak v tomto duchu bychom pokračovali. Manžel souhlasí a ovoce, zeleninu má rád, takže to vidím jako velké plus.
Možná se zeptáte proč tedy nejedl takto i předtím... No protože nechtěl nic měnit na pochutnávání si a teď zjistil, že i jeho se náhle může dotknout něco s čímž vůbec nepočítal.
To není nutné, lze to nahmatat kdykoliv. Zde jste mě poněkud špatně pochopila, vyladit musíte jednotlivě všechno a pouze nadledvinky umí lékořice z nějaké prodejny bylin. Je vhodné ji rozmixovat na drť a té si pak dávat půl, až celou kávovou lžičku třikrát denně. Čas není potřeba, pokud klepe člověku na rameno zubatá, tak mám zkušenosti, že s tím není nejmenší problém. Prostata bývá většinou z kvasinek a je potřeba si vytestovat plivacím testem, který jsem zde již popisoval, zda je plný kvasinek. Pokud bude test pozitivní, máte zde k tomuto tématu celé vlákno, tak ho nastudujte.