Jarda píše:
Vzhledem k tomu, co všechno jste absolvovala a jak musíte mít od toho nesmyslného léčení rozházenou mikroflóru střeva, já vidím problém pouze v nedostatku kyseliny chlorovodíkové v žaludku, což dle mého názoru spouští celý ten bludný kruh, tak si to nastudujte vytestujte a začněte ji dodávat. Předpokládám, že pak se z většiny potíží vyhrabete, případně se doladí nějaké detaily. Mimo to si vytestujte štítnou žlázu a kvasinky, na oboje zde informace určitě najdete a začněte určitě hned u očist střev a žaludku, přičemž stěžejní je dostat se na pH moče 7,5-7,8 a toto pH i udržet do odeznění potíží.
Dakujem za odpoved. Ocistu creva som zacala robit + pravidelne beriem laktobacily. Doma mam slusnu apoteku, ktorej sa tesim. V podstate som za tie roky nastudovala kopec informacii, ale len cca pred 3 mesiacmi ich aplikovala do praxe. Akosi intuitivne som zacala tusit nedostatok HCl, a patrala som po zdrojoch, ktory som nasla cez clenku Sybila (dakujem) a hned zacnem konat.
Stitna zlaza nefunguje, ako som pisala. Od r. 1999 som sledovana pre autoimunny zapal, az kym sa v januari tohto roku nepreklopil do hypofunkcie, Euthyrox neberiem, len vitamin s L-tyrozinom, selen, jod a zinok + olej dynovy, obcas riasy. Kvasinky vytestujem, no ked som si pred rokmi robila klystir, vzdy som tam nachadzala "nejake biele vlakna ako meduzy" a nevedela som, co to je, teraz to uz viem. Takze klystir znova nasadeny s morskou solou kazdy den. Ocista zaludku je pre mna asi zatial najtazsia vec z uvedenych praktik, ktoru musim v sebe spracovat a podstupim aj tu. Ako casto? Nie je hladovka trochu miernejsou formou ocisty? Da sa cez nu uzivat HCl?
Cez vikend chcem urobit ocistu pecene vzhladom na hojne uzivanie antibiotik a chcem ju kazdych 14 dni opakovat. Je to vhodne?
Ph mocu zvyknem merat, no zrejme mam dost nepresne papieriky, lebo mi vzdy vychadza OK vo farebnom poli. Mozte mi prosim odporucit papieriky so stupnicou? Na SVK v lekarnach som sa dostala len k tym, co maju len farebne policka od oranzovej (OK), po zelenu (nie OK). Podla stavu, v ktorom som si myslim, ze to nemam OK
Je vhodna po pecenovej ociste spominana hladovka, prip. post s pitim zeleninovych stiav? Ale potom ako obist fakt, ze by som mohla odpadnut? Mam popritom aj nizky tlak. Vzdy, ked som bola rozhodnuta pre cistu hladovku, skoncila som pre istotu so stavami. Asi aj psychologicka barlicka. Za tych 5 rokov viem rozlisit "kedy to na mna ide", ale vzdy mam velky strach a v podstate musim povedat, ze so strachom zijem stale, pretoze "co ked? a na ulici, sama?" To je vlastne asi moj najvacsi vnutorny "problem", ale verim, ze upravou organizmu aj to malo odozneje.
Pisete o doladovani detailov. Ktore ste mali na mysli?
Este raz dakujem.