Je mi hrozně a zvracím po ovoci, pohance i oříšcích. Prakticky nemá smysl řešit doplňky, ale teda ty kapsle mají 995 mg rybího oleje, z toho min. 18 % EPA a min. 12 % DHA.
Nevím, co mám jíst, grep, šavle, jablko, šavle, meloun, šavle, nic, šavle, lok vody, šavle a tak pořád dokola. Během dlouhého cestování vlakem s malým dítětem a celodenní školy jsem si vyzkoušela (ověřený tip kamarádek), že na suchém pečivu a občasném loku Coly je mi božsky, tak dobře, výkonně a normálně jsem se necítila už týdny
Ale stále tak jíst nechci...jenže pokušení je obrovské, na třech jedech je mi krásně, na raw neustále zle...a nemůžu se utěšovat, že se tělo rychle očistí a bude líp, jako třeba u střevní chřipky, to bych se zatla a neházela do sebe jedy. Ale teď mám vyhlídky, že mi bude hrozně tak dva až tři měsíce
Omlouvám se za nekonstruktivní depresivní příspěvek, ale musela jsem se vypsat z toho pocitu "nespravedlnosti", že na té nejlepší stravě bych si nejraději hodila mašli a na třech jedech je člověku dobře, tělo se nějak zalepí a neprotestuje, proč?! Co je pro plod více, matčina pohoda nebo její strava?
Díkybohu za mého muže, který je ještě přísnější vitarián než já a který mě jediný drží, abych se neživila jen tyčinkami, věnečky a Colou, protože pouze tak nebliju kudy chodím.