dakujem za odpoved. nastastie prilis velke OTP nevlastnim
, iba, ako som spominala, opuchaju mi hlavne stehna, a brucho, co pozorujem od doby, kedy som z vitarianstva pomaly prechadzala na stravu, povedzme sem-tam nie celkom zdravu. urcite je ukladanie tuku a vody na stehnach (inde to nemam, dokonca vrsok mam "s radiatorom"-rebra myslim), sposobene usadzanim kyselin, je to tak?
telo ma naozaj rychlu regeneracnu schopnost, lebo za tyzden som sa dostala na pH 7, comu sa tesim. vcera ma po vyplachu zaludka zas bolela hlava, hoci som klystir urobila rano aj vecer. dnes som vyplach nerobila. myslite, ze keby som ho povedzme robila kazdy druhy den, mohlo by byt?
aky mate nazor na pitie kavy? bez mlieka? zvyknem pit kvoli nizkemu tlaku, viem, ze zeleny caj ma tiez povzbudive ucinky, guarana, atd. je nejaka nasa domaca bylinka, ktora ma rovnake ucinky?
hladovku som robila najdlhsie 21 dni, co znamena, ze 14 by som v klude dala. este sa dostat do faze, kedy to aj hlava znova pripusti, akosi som vysla z cviku. to je paradox,...ked som bola vitarianka, vsetci do mna hucali, ze je to zle. ja som posluchla a co mi zostalo? len hnusne zivocichy, ktore su u mna ako doma a ja sa citim mizerne. hold, clovek sa uci na vlastnych chybach. teraz sa doma znova smeju, ze zas zacinam blbnut, ale ja sa uz nedam. uz nechcem byt chora!
podla meranej teploty, mam hypofunkciu stitnej zlazy. v akom mnozstve mozem aplikovat lugol (1g I, 2,5g KI, 100ml destil), ked test so skrvnou bol viditelny este aj po 16h? cim to je, ze jeden test ok, teplota nie ok?
dakujem.