Jarda píše:
Vševěd píše:
jednoduše - nezajímá mně půst jako takový, ale jako metoda vyhladovění candidy. Proto bych užíval jednak vlákninu a jednak protikvasinkové preparáty. Jen tak bych půst asi nedržel.
Kvasinka se nedá vyhladovět, ta do střeva patří, musíte ji pouze udržet na uzdě, což na té vaší stravě není možné.
Jarda píše:
No tak vidíte, konečně mi můžete dát za pravdu, že si svými zbytečnými pokusy o ztloustnutí, pouze prodlužujete svoje trápení. Já jsem Vám již psal, že případná candida, je celkem vyčůraná potvora a vlastně Vás nutí, ovlivňováním Vaší psychiky, dělat to, co chce ona a Vy jste ji poslouchal, na rozdíl od mých rad. Musíte ji vyplavit a vyhladovět, vzhledem k tomu, že se množí ve vlnách, je to docela vleklý proces a jediná dietní chyba, Vás hodí zase na začátek. Zde moje rady platí v plném rozsahu a maximální tvrdost postupu, Vás té potvory zbaví nejrychleji. Rozhodně zapomeňte na cokoliv sladkého, včetně medu a obiloviny, naopak nemá ráda kyselé zelí a kvašené potraviny pickles, také jí vadí fungicidní potraviny, jako česnek a cibule, docela funguje lichořeřišnice, jako čaj a je dobré ji i jíst. To do úterý stačí a pak se domluvíme dál, až mi budete schopen říci přesně, co se zjistilo.
já vím, já vím
člověk si nemůže pamatovat všechno co kde řekl/napsal...