Vážený pane Jardo,
je to již nějaká doba co jsme spolu telefonicky probírali rozdíl mezi tím kolik je třeba vydělat a nebo neutratit
.... Pavel Franta, 27 let, České Budějovice.
Dnes to může být již 9tý týden co jsem na striktní kvasinkové dietě... Co pamatuju, tak jediný prohřešek co jsem způsobil je snad možná několik vařených brambor které jsem si skutečně mohl odpustit.
Suplementuji bohatě Vaší chlorellu, spirulinu, HCL, ječmen, colagen, lugol roztok mám doma ale nepoužívám ho protože nevím s jakým selenem by bylo ideální ho párovat. Od společnosti LR beru nejakých 20 tablet tohohle:
http://www.lr-czech.com/probalance/d-80102001-c-3118/ ...
mraky okurek... zázvor... klystýry, občas šanka (protože držim kvasinkovou dietu, tak nestartuju rýží)... piju denně kefír z houby a k tomu žvýkám lněné semeno. Slunečnicové.... měřím pH moči ale ne a ne ho udržet na nějaké rozumné míře... To už opravdu musí být abych se doplazil přes hektolitr štávy z okurky na pH nad 7.
.... a začíná mě dobíhat něco co nevím jestli je projev detoxu a nebo ne. (dlužno dodat že na naturopatickém vyšetření mi naměřili soustu candidy, Proteus vulgaris, ascaris lumbricoides, salmonella paratyphi, trichophyton terrestra/mentagrophytes, entamoeba gingivalis, borrelia, branmahella, enterobius, actinomyces, schistosoma, leishmania, strogyloides, lamblia, trichinella a mnohé jiné... Z chemie mraky olova, rtuti, dusičnanů, aflatoxinu, DDT a dále různé herbicidy, insekticidy, mykotoxiny. Na dark field microskopu byla krev slepená, mraky chlamidií. Někde jsem zaslechl že i cukr mírně zvýšený, ale prý né cukrovkou ale parazitama ve slinivce. (pán co mě měřil je v soukromém životě nádražákem a asistuje manželce, snad věděl co povídá )
A teď k problémům
Cítím při chůzi jakoby závratě ale pocitově fajn. Těžko to vysvětlit. Nemáte podezření na tlaky, srdce... ale prostě cítíte jak se na půl vteřinky zamotáte. Okolí to nemusí ani postřehnout ale vy jste to jasně cítili, že jste na chvíli neměli pevný kramfleky. Občas divné vidění, neostré.
Naposledy dnes se mi stalo že jsem sedel v kavárně na svojí vodě s citronem a už od rána se necítím dobře. Pálí mě kůže, brní ruce, xicht. Pocit v těle takový... třas divný. Není to poprvé tak už nepanikaříte. Občas cítíte že ztrácíte kontrolu tak se jdete projít a nebo aspon sebou nějak zaškubete. Prokřupete si záda, které mimochodem také začala pěkně bolet. Co mě ovšem obtěžueje jsou třeba schody. Nepovažuju se za žádného kardiaka, ale ted mi pumpa pěkně lítá snad i bez zátěže. Bušení jak prase, až z respektu radši zastavíte.
A celkově se cítim na hovno. Pobolívá mě v levém podžebří. Hlava se motá, jen co se zvednu tak se do toho srdce párkrát opře pěkne pod tlakem. Nemůžu říct že bych si detox nějak užíval. Sice spotřeba jídla klesla razantně a ustoupily chutě na všechno možné, ale jinak opravdu bída... je to horší a horší mám ten pocit
Vůbec si nedovedu představit že bych se teď sebral a šel se jen tak projít. I přes nízký věk bych klopýtal po venku a na první lavičce bych dělal jakože si jdu hrát s mobilem a přitom bych se podezříval jestli nemám tlak 250/200 a infarkt za dveřma.
Fakt divný
PS: Plivací test mi snad nikdy na světě nemůže vyjít negativně. Ráno co ráno mám plnou hubu zelenýho slizu, kterej když plivnu do sklenice tak okamžitě pustí šlahouny až na dno