Dobrý den, potřebovala bych poradit. Měla jsem problémy ohledně rodičů, kteří mě neustále stresovali kvůli jídlu. Nyní jsem se osamostatnila a rozhoduji o jídle sama. Je to neuvěřitelná úleva,velmi mi to psychicky pomohlo:) Mám však problémy s váhou ! Při své výšce 158 vážím 36 kg ! Vážím tolik už asi rok, někdy přiberu, ale max 1-2 kg. Jídlu se nevyhýbám, jím když mám hlad, vše pečlivě koušu, nemám žádné psychické ani fyzické problémy. Hlad mívám 2krat denně, rychle mi však vymizí, když se jenom trochu najím. Nemám problémy s únavou, ale přes zimu s udržením tepla. Jím syrovou stravu, někdy si dám i syrové maso (kvůli rodičům). Jím hodně nesladkého ovoce (rajčata, okurky), bio ovoce, hlavně jablka, avokádo, tamarind, mango, hrozny aj. Mám jídlo ráda, svoje tělo taky, ale bojím se, abych si neubližovala. Studuji náročnou vysokou školu a tak bych nerada onemocněla. Nemocná jsem nebyla už asi rok, nemám ani rýmu. V podstatě problémy nemám žádné, spíše se děsím své neuvěřitelně nízké váhy. Nesportuji, ale každý den chodím alespoň 3 km, chodím takéna jógu, deprese nemám. Je to vůbec možné existovat při tak nízké váze??? Jak mám přibrat? Prosím o radu, nechtěla bych litovat v budoucnu svého rozhodnutí, chci být zdravá a mít děti. Btw. menstruaci nemám, ale to asi ani není při mé váze možné. Poslední dotaz, když jdu s rodiči na oběd, nevím co si dát. Mohl byste mi doporučit co nejlepší(nejmenší zlo) jídlo v restauracích? Vetšinou jsem si dala rybu, nebo mořské plody, posledně jsem však po smažených krevetách měla takové křeče, že jsem si myslela, že je to můj poslední den
Mohl byste mi poradit prosím? Opravdu bych s nima ráda zašla, ale nikdy nevím jak se moje tělo po takové době s vařeným vyrovná a co nadělá co nejméně škody. Děkuji mockrát !!!!!