V tejto knihe
http://www.badatel.sk/documents/Vitamin_C-liecba.pdf som sa docital ze nedostatok vitaminu C je spolocnou zakladnou pricinou procesov vzniku srdcovo-cievnych ochoreni a prisun vitaminu C je zakladnou liecbou. Pre liecbu okluzivnych srdcovo-cievnych ochoreni tam uvadzaju do 5g vitamínu C, 5g lyzínu a 1000IU vitamínu E denne. Táto liečba má za cieľ zabrániť ukladaniu lp(a) do cievnych stien. Suhlasite s tym? Moze sa aj pri arytmii a prekyslenom organizme zacat brat hned napr. 3000mg C-ecka so sipkami a postupne teda navysovat a pri hnacke trochu ubrat a na tom mnozstve udrzovat?
Na fore som sa docital ze odporucate s C-eckom uzivat to co sa s nim spotrebuva:B6,B12,kys.listovu,zinok,horcik, vapnik, E,Pangamin.
B12-viem,tu ste niekde spominali aj konkretny vyrobok (500mcg rano)
B6-ktory vyrobok?alebo v tomto pripade je to jedno
kys.listova-staci uzivat pangamin?
zinok-v chelatovej vazbe, cca kolko by ste odporucil v mojom pripade?
horcik-som sa docital ze odporucate magnesii lactici, tiez po hnacku a potom trochu ubrat.
vapnik-k nemu som sa na fore docital aj reakcie ze by sa mal brat aj ze ho ma clovek dost a netreba ho brat. V mojom pripade by ste odporucil ho uzivat? A ak ano kolko a ktory typ je najlepsi podla vas.
vit.E-docital som sa ze 400mg, ktory vyrobok?
Tieto vitaminy a mineraly by mi mali stacit alebo by ste este nieco pridal?