zazazu71 píše:
Dobrý den, pane Jardo, děkuji za odověď. Začnu tedy rozpouštět kámen hořčíkem. Chtěla bych se Vás zeptat na váš názor. Někteří léčitelé tvrdí, že mírně osolené pivo rozpouští všechny kameny v těle. Dále ještě na vliv tibetského ( hindušského) hříbku a kefíru z něho na ( pro mne nejvíce potřebné ) rozpouštění kamenů. Dále pak na ALLOCHOL - tablety, které se vozí z Ukrajiny, na žlučníkové problémy.
Dále pak, jestli problémy se štítnou žlázou můžou souviset se žlučníkem, potažmo játry. Asi tak před půl rokem jsem zjistila, že mám zvýšené hodnoty štítné žlázy. Pan doktor řekl že je to na hraně a pro jistotu mi nasadil 1/2 tablety denně na sníženou funkci. Tyto tablety jsem jedla jen když jsem si vzpoměla, asi i z toho důvodu, že mi po nich nebylo dobře. Při další kontrole mi zvýšil dávku na celou tabletu. To už ale moje tělo neuneslo, bylo mi tak špatně, nemohla jsem dýchat, cítila jsme se jako při chřipce, měla tlaky v hlavě... Tak jsem je vysadila. Když jsem pak panu doktorovi sdělila tento můj počin, velmi jsem dostala, že si ubližuji. Já se ovšem bez nich cítím lépe. Nepomohlo ani vysvětlování, že nemohu jíst ani antikoncepci, že jsem na ni alergická a že asi budu i na tyto hormony, nějakým způsobem alergická. Vysmál se mi do očí, že neví, co by mi tak na ATK a ani na jiných hormonech mohlo vadit, že jsem asi jediná na světě. A o tom, že si myslím, že ty hormonální výkyvy mohly způsobit ty žlučníkové kameny, jsem se už ani neodvážila zeptat. ale já mám zkušeno, že ani když jsme nachlazená nemůžu brát vitamíny v tabletách, které mnou jen tak proletí. Spíš si vylisuji několik pomerančů s citrony.
Pivo možná cosi rozruší, ale zase vás celkem spolehlivě zamoří plísněmi, což já za zrovna výhru nepovažuji. Štítná žláza řídí prakticky celé tělo a tedy i všechny žlázy, ale zrovna z kamenů bych ji asi nepodezíral. To se vám smál docela hloupě, protože umělé hormony jsou hrozný šmejd a dělají blbě prakticky každému, je to ovšem dobrý kšeft a tak se předepisují.