NOWOCAYN píše:
to Jarda : Prepáčte pán Jarda, vôbec som si nevšimol, že vlákno "Enterosgel, Sanogel" existuje.
Vravíte, že sa Vám zdá príliš drahé používať Sanogel aj (podotýkam AJ) zvonku ? Hmmm... Také 225ml balenie toho gélu za 13 Eur... to by mi vystačilo ako vlasový gél (nepoužívam gél 8 rokov) na riadne dlho... nepoviem, kebyže sa jedná o vodičku vo fľaštičke s obsahom 10ml za 13 Eur... ale 13 Eur za 225ml Sanogel sa mi nezdá vôbec veľa. Bavíme sa o tom istom Sanogeli a Enterosgeli ? Veď kebyže ho pužívam na tvár ako masku, tak mi vystačí (typujem) na cca 40 použití jedno balenie... nie je to za 13-14 Eur (niekde aj 15,50€) dosť použití, hlavne ak to ničí všetko patogénne ? Veď si už len zoberte takú šťavu "Noni", Aloe Vera a ostatné, ktoré sa môžu pred Sanogelom a Enterosgelom klaňať, a stoja mnohonásobne viac (kúra prostredníctvom nich).
Nechcel som totuto otázkou rýpať, dúfam, že to tak neznie... Preto položím "protiotázku". Ak sa Vám zdá Enterosgel a Sanogel ako príliš drahé riešenie "vysávača patogénov" po tele (ich nanášanie na kožu konkrétne), tak čo sa Vám zdá ako dobré riešenie z hľadiska ceny, čo by mohlo nahradiť Sanogel a Enterosgel práve na povrchu tela - pri aplikácii na kožu ? Moč ? Ďakujem, neprosím. Nemám k nemu odpor, ale natierať sa dve hodiny močom a potom sa modliť, aby to nikto v MHD či v práci nezacítil... to patrí tak na domáce liečenie po dobu 2 mesiacov, keď som si na ten čas vybral dovolenku, lebo mám rakovinu, alebo niečo podobné...
Edit : Po naštudovaní tohto vlákna už chápem, prečo táto kúra nie je tak lacná, ako sa mi zdalo (pri používaní 3 kopcovitých čajových lyžičiek po dobu 14 dní). Totiž, treba toho pužiť oveľa viac. Áno, bude to potom niekoľkokrát drahšie, ale na základe toho mi prídu Enterosgel a Sanogel už viac dôveryhodné, lebo sa mi nezdalo, žeby stačilo nejakých približne 20€ na to, aby som sa naozaj kvalitne prečistil pomocou nejakého prípravku, a ešte bez vedľajších účinkov (čo sa s istotou nemôže povedať o iných prírodných produktoch, i keď sú omnoho lepšou voľbou, ako lieky na predpis z lekárne od "doktora").
Tak vidíte a na ten povrch jde použít mnohem tvrdší prostředky než dovnitř, čili kosmeticky se dají aplikovat zábaly z bílého jílu, urina přes noc jako španělský plášť, což jsem zde už také popisoval a potírání pomocí roztoku MMS. Asi vůbec nejlacinější a velice účinné bude potírání velice zředěnou kyselinou chlorovodíkovou, což i v naprosto homeopatické koncentraci hubí prakticky veškeré šmejdy, od hub, plísní, kvasinek, přes většinu bakterií a dalšího neřádu.