sulponet píše:
Dobrý den pane Jardo, já a moje přítelkyně jsme v tom až po uši-tedy ve zdravé stravě, celý rok jsme jeli téměř na 100% podle dr.Wolkera, nicméně jsou věci mezi nebem a zemí, kterých jsme se nezbavili, tak jsem zasedl k internetu a hledal a našel-Váš web, který studuji už asi tak 14 dnů, je super, kolik vědomostí tady lze nalézt, díky za ně. Postupně jsme začali s konzumací HCL-neuvěřitelné výsledky, dále plivací test samozřejmě pozitivní:-(, ale podle všeho to až tak velký problém nebude, neboť v podstatě děláme všechno jak máme, ph dlouhodobě kolem 7 spíše více, taky jsme začali do sebe cpát vitamíny - (asi máme oba slušný deficit, protože jsme oba aktivní sportovci), sirná patlanina taky super-konečně něco co nás občas zahřeje...Ale proč otravuji, někde jsem zde četl, že soukromě poskytnete kontakt na mms-rád bych tímto o něj požádal ( mail mám v registraci ). Dále musím bohužel konstatovat, že je nám oběma - nyní v tomto období - pořád chladno, ale ještě jednou opakuji - jsme vytrvalostní sportovci, kteří denně trénují cca průměrně 2 hodiny-kolo, plavání, běh, spinning atd, tedy máme asi ta těla hodně efektivní a jen tak nějaký pohyb je nezahřeje... nemáte tip jak zahřát tělo? Podotýkám, že se stravujeme opravdu ukázkově-řekl bych tak z 90% jak to radíte Vy, těch zbylých 10% určitě není vařená strava ani maso, ale spíš něco máme jinak vyzkoušené a tak. Ještě pro úplnost věk-já 47, přítelkyně 38...Ještě jednou se omlouvám za to že otravuju a předem děkuji za info.
Do soukromé zprávy mě napište, kam to máte blíže, zda Brno, nebo Praha. Na zimu musíte přiložit jang potraviny, tedy prohřívající, jako pálivé papriky, zázvor a další, což není problém si na netu dohledat. Jinak mezi ně patří například jáhly a v zimním období není důvod si je nedat, jak na sladko, tak na slano a uvidíte jak krásně fungují i chutnají.