Dobry vecer Jarda,
potrebovala by som radu, neviem si dat rads mojim pH, stale je strasne nizko, napriek strave, takmer 100% surovej, snazim sa nemixovat dokopy voloviny, co by mohlo kvasit. klystirujem denne uz asi mesiac, najprv mms, teraz s jabl. octom + urina - tu som citala, ze je mozne, ze je to reakcia na to.
no ako ste tu pisali, ze "Hodnoty při nichž člověk celkem spolehlivě opustí tento svět jsou při acidóze 4,3 pH a při alkalóze 9,3 pH, takže s oběma stavy opatrně." tak s mojim pH by som tu uz na tomto svete nemala byt. casto mavam okolo 4, dokonca parkrat aj pod 4
citim sa stale rovnako, ziadne tragicke satvy, samozrejme dobre sa vyslovene nemam, to by som klamala, ale zijem vcelku v pohode. podotykam, ze mam Vami odporucany pH meter, je novy a manzel, co sa stravuje ovela benevolentnejsie ako ja, ma pH vcelku dobre, meria si s nim tiez, cize pH meter je ok.
hlavne by so mteda potrebovala mat jasno v tom, co robit. kazdopadne, kvasinky pozitivne, cize hostim ich v sebe v idealnom prostredi, preto by som sa rada opytala:
1. citala som tu niekde, ze ste odporucali drzat tyzden cisto uhorkovo melonovu monodietu - melony som zltou kozou su tiez ok? mozem toto skusit? (neviem, kolko dni vydrzim, kedze mam 2 male deti a fachcim cele dni). snad aspon kratkodobo t zrazit.
2. soda - dlhodobo asi nic moc - to ste tiez pisali niekde- aspon kratkodobo - kolko max. vkuse mozem skusit? napr 3x denne hodinu po uziti HCl?
3. klystiry chcem na cas vysadit - ci sa nieco zmeni - pred par tyzdnami som pH take nizke nemala. (teraz mi stupne cez den na max 6,5)
4. mam zeleny jacmen - napoj - este som neuzivala. mohlo by to pomoct?
Dakujem.