Jolly píše:
Očekávala bych při braní HCl rychlejší odchod natráveniny ze žaludku. Nebo se mýlím?
Pravdou je, že na sobě pozoruji, že se mi opět začala vracet životní síla. Už jsem byla permanentně unavená a už jsem ani nevěděla, co to je mít svoji sílu.
Mohu zvýšit množství kapek na jednu dávku? Beru těch 10 kapek asi 5dní... Kam až mohu jít?
Pocítila jsem, že byť ji piji brčkem a strkám ho, co nejdále do krku, přesto se mi zuby začaly zdát citlivější. Proto jsem po vypití HCl s 0,5 dcl a zapití douškem čisté vody ještě začala krátce kloktat vodu s trochou jedlé sody. Zuby se pak zklidnily. Nenaruší mi to ph v ústech?
Rychlost trávení se asi moc neovlivní, spíše zde jde o kvalitní strávení a míchání dávky udržujte stejné, ovšem počet dávek není omezen, to je čistě dle potřeby. Klidně tu dávku můžete brát 6x, nebo 9x denně v případě potřeby ještě vícekrát. Postup na aplikaci máte dobrý, ale jednodušší je tam tu dávku 0,5 dcl kopnout až do krku, jako panáka alkoholu a ihned spolknout, což se při správném provedení na zuby skoro nedostane a případně ihned si vykloktat zuby vodou, nebo vodou se sodou a vyplivnout, to je tak nejbezpečnější postup.