Moja priateľka nemusí používať antikoncepciu... A žiadna ani nikdy (so mnou) nemusela, pretože buď som sa vystriekal do kondómu (pár krát v živote, odvtedy kondóm nepoužívam), alebo proste - neejakulujem pri erotike. Ejakulujem približne 12 - 14 krát ročne (a aj to len preto, lebo nežijem s priateľkou pod jednou strechou, a tak svoju "prebytočnú sexuálnu energiu" nemôžem použiť na tantrický sex kedykoľvek sa mi zachce... ), a robím tak už rok a pol, + trénujem ten sval, ktorý má na starosti ejakuláciu (pre istotu...
)... Nezniesol by som "sexovať" s kondómom, a tak isto by som nestrpel, keby si priateľka ničila zdravie antikoncepciou. A .... sebapozorovaním som už dááávno zistil, že sex ukončovaní orgazmom (aspoň mojim, mužským) je... dosť blbý nápad - celkovo nie len pre erotiku, ale aj pre vzťah... Muž sa totiž v tomto prípade (keď často ejakuluje, a ešte k tomu pri sexe) nikdy nemôže tak priblížiť ku žene, ako by mal... Nikdy k nej (ku ženám všeobecne) nebude mať tak blízko.... Odkedy ejakulujem raz mesačne, odvtedy si viac vážim ženy a som pre ne príťažlivejší - a - som múdrejší. Tak isto tým pádom neplytvám minerálmi a energiou (vytvoriť semeno je energeticky veľmi náročné, tak isto aj náročné na živiny, hlavne na tie, ktorých máme málo - možno práve preto, že...). Čo sa týka môjho sexuálneho života (priebeh erotiky - teda nemám namysli autoerotiku & masturbovanie), tak počas sexu som "striekal" len tri krát...dosť skoro som pochopil, že je to viac kontraproduktívne (teraz nemám namysli možnosť otehotnenia - používal som tých 3 krát kondóm), ako prospešné... NAŠŤASTIE. A ŠKODA, ŽE SA O TOM NEUČÍ V ŠKOLÁCH (Základná škola, gymnázium, stredná škola...) !!!
dieta