Martina46 píše:
Pavel, znamena to, ze ste mali prujem aj po takej minimalnej davke, ci proste ste pocitili nahle taku zmenu v lepsie, ze ste davky nezvysovali? skusali ste uz aj pluvaci test na candidu, ci sa nieco zmenilo?
ja potrebujem velmi velmi nieco robit s kandidou, no psychicky nie som pripravena vyradit sladke ovocie, co mi velmi chuti a drzi ma nad vodou, tak uvazujem na oxy, no tiez ma odradza cena, hoci, ak by mi stacilo na vyradenie kandidy jedno balenie, tak to nie je az take zle....
Ahoj!
Ne neměl jsem průjem.Plánoval jsem že si dám první týden 1 tbl. denně,druhý 2 tbl. denně a pak to každý den o jednu zvednu až do průjmu.Jenže během těch 14 dnů se mi všechny problémy tak zlepšily že se mi to i vzhledem k ceně zvedat nechce a raději ať mi to balení vydrží co nejdéle.Plivací test nedělám protože jsem někde četl že se dá kandida ze slin velice spolehlivě dostat pomocí mms a člověk pak má kvasinku i když je test negativní.Spíš poznám úspěch podle toho že mě krom luštěnin a cibule nic nenadýmá,nemám odpolední záchvaty hypoglykemie,že mám v pohodě PH,že nejsem po jídle unavený a hlavně že nemám herxheimerovu reakci na lichořeřišnici a HCL-to jsem si opravdu vytrpěl hrozné stavy.Teď beru krom vitamínů a minerálů 2 tbl. OXY,3 vrchovaté lžičky mleté lichořeřešnice,domácí kefír,v jídle se vyhýbám bílé mouce ,kvasnicím a cukru,ale ovoce jím stále a jedl jsem ho po celou dobu boje s kandidou-vzdát bych se ho také nedokázal.Počítám tak nějak s tím že tyto doplňky budu používat výceméně stále,protože mi je teď fajn.