Jolly píše:
Asi jsem se nevyjádřila zřetelně. Špatným dechem jsem myslela dech "páchnoucí". Jen se mi to nechtělo pojmenovat, byla to moje chyba. Nebo si myslíte, že by páchnoucí dech souvisel s plícemi?
Ja sem to pochopil. Se spatnym dechem je to dost slozite. Znam nekolik lidi kteri maji podobne problemy i ja sam sem jeden cas mel a dokazu si spatny ranni dech (citim to i sam) indukovat pozitim velkeho mnozstvi cca pul bochniku samotneho chleba, abebo pirim ochucene vody ondrasovky mam takove tuseni ze to je nastavenim metabolismu, slozenim krve, nizkym prijmem tuku na ukor sacharidu.myslim ze vznika pri nevyrovnane hladine glukosy v krvi, cukrovce. Odbornici acetonicky zapach vysvetluji ketozou, tedy energetickym metabolismem prepnutym z duvodu nedostatku glykogenu tedy sacharidu do rezimu stepeni tuku. Problem tedy u mne vznika bud z toho duvodu ze rychle sacharidy z chlebu se rychle vstrebaji a pritom maji nizkou kalorickou hodnotu oproti tukum, takze se pres dlouhou noc spankovou regeneraci vycerpaji a nastane spalovani tuku a zapachajici ketoza. Vse se da vycist na netu.
Problem muze byt i ve slozeni stravy a v osidleni strev ci dychacich utrob specifickou mikroflorou. Zacal bych duslednym empirickym sebepozorovanim, zapisovanim co jim a jak se
to v prubehu dne meni. Problem ale je v indikaci. Vnimavost vuci zapachu je ruzna.
Zkusil bych stabilizovat glukosu v krvi, moznosti je dost. Psychosomatika-eliminace domaciho napeti, jekychkoliv stresu a agresoru. Caj z boruvkove nati, boruvky, odvar z dubove kury, zaludu, salveje,lipy, bezinky, kombuchovy caj, vincentku, ...myslim ze sem tady o tom uz vic nez dost. Staci si najit moje vlakna.
Zkusil bych zmenit osidleni nejen strev.
Teda nemusi to byt vylozene cukrovkou, beru zpet. Jde spis o to ze telo ma malou zasobu glykogenu a u atletickych postav to je castejsi a pak zacne prevazovat stepeni tuku pri kterem muze prave znikat zapach z ust. Zmenou mikroflory by se toho asi moc nedosahlo. Myslim ze by se dalo vysledovat citlivymi analytickymi pristroji (plynovou chromatografii) analyzou dechu ktere slouceniny to zpusobuji a mozna by se dalo usoudit zda-li to je z lidskeho metabolismu nebo z mikroflory. Pokud je to metabolismem zkusil bych pohnout s pomery tuku a sacharidu, ci zmenit jejich zdroje. Nic vic me nenapada.
_________________
Doporucuji motorku, zenu +
[b]Video:
http://www.youtube.com/watch?v=wQgPLMTVfGcKnihy na ulozto.cz: Cerna labut, Nenechte sebou manipulovat, Mym marodum, Co_nam_telo_rika, Doba jedova 1, ZákladyMužskéhoŠovinismu
http://www.csfd.cz/zebricky/nejlepsi-filmy/